transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-05-2009

Radisson SAS din Bucuresti a fost desemnat Hotelul anului 2009

Radisson SAS din Bucuresti a fost desemnat Hotelul anului 2009
 Alte stiri la aceasta categorie

Hotelul Radisson SAS din Bucuresti a fost desemnat Hotelul anului 2009 in Romania in cadrul celei de-a patra editii a Forumului Ospitalitatii, organizat de revista HRB Expert si avand ca tema: "2009, Anul schimbarilor in domeniul hotelier".

Trofeul "Hotelul anului 2009" reprezinta pentru hotelul Radisson SAS din Bucuresti o confirmare a performantelor remarcabile obtinute in primul an de functionare in ceea ce priveste calitatea inalta a serviciilor, strategia de management, inovatia si contributia adusa pe piata din Romania.

"Premiul obtinut de hotelul Radisson SAS din Bucuresti confirma succesul afacerii noastre in Romania. Desi am intrat pe piata de mai putin de un an, ne mandrim sa fim printre liderii industriei ospitalitatii din regiune, pozitie pentru care ne recomanda deopotriva prestigiul brandului Radisson si performantele noastre pe piata locala, la care au contribuit calitatea impecabila a serviciilor, ambianta rafinata si facilitatile exclusiviste ale hotelului nostru", a declarat Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson SAS din Bucuresti.

Revista HRB Expert a acordat premii pentru industria ospitalitatii din Romania la 5 categorii: hotel, restaurant, club, firma de catering, si pentru o personalitate marcanta din aceasta industrie. Conferinta HRB Expert - Forumul Ospitalitatii a reunit factori de decizie din industria ospitalitatii, respectiv hoteluri, agentii, asociatii profesionale, firme de productie si importatori de produse alimentare si nealimentare, firme producatoare si importatoare de utilaje profesionale, echipamente si tehnologii, firme prestatoare de servicii dedicate industriei horeca si agentii de cercetare a pietei.


Trofeul "Hotelul anului 2009" este cea de-a treia recunoastere oficiala, in mai putin de o luna, a prestigiului de care se bucura hotelul Radisson SAS din Bucuresti. Anterior el a fost desemnat "Proiectul Hotelier al anului 2008" in sudestul Europei si a fost inclus in categoria "Brands to Watch" din cadrul prestigiosului program Superbrands Romania.

Radisson SAS din Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est.

Hotelul face parte din reteaua Radisson SAS Hotels & Resorts, brand al grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri la nivel mondial in domeniul hotelier.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Didi
Asa e, ca nuca-n perete e clboul Bancorex, dar nu-i primul care-a stricat zona. Primele sunt blocurile comuniste care incadreaza Biserica Zlatari, lasand-o parca fara respiratie In poza de mai sus vedem ce frumos era cu spatiu in jur, la fel si spatiul din fata CEC-ului ce elegant pus in valoare vremuri
Imam
din stniita mea cladirea Prager este cea alaturata (astazi in renovare), fosta bellu, fosta vacarescu.Cu siguranta Hotel de France a fost demolat dupa cutremur in 1978.cat despre cladirea din dreapta tind sa cred totusi ca este cladirea socec pentru ca este iesita un pic din aliniament. Cladirea socec era cam la 75 de grade aliniata fata de calea victoriei
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar