transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-12-2006

S-a consumat finala Bar Master Competition, in Champions, la Bucuresti

S-a consumat finala Bar Master Competition, in Champions, la Bucuresti
 Alte stiri la aceasta categorie

In finala primei editii a concursului de barmani Bar Master Competition, desfasurata in Champions, The American Sports Bar & Restaurant, Daniel Rotea din Constanta a reusit sa se claseze pe locul intai. El a fost urmat, la o diferenta minima, de Ionut Ivanov (Bucuresti), iar pe locul trei a urcat Bogdan Costiniu (Bucuresti), au anuntat organizatorii, citati de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro prin divizia specializata www.SMARThoreca.ro.

Locurile patru si cinci au fost ocupate de Adrian Caradeanu (Bucuresti) si Mihai Cota (Brasov). Acesta din urma a castigat si premiul special oferit de reprezentantul De Kuyper - un kit complet de bartending.

In finala Bar Master Competition s-au calificat 15 barmani din toata tara. Acestia au avut de trecut doua probe preliminarii - Working Flair si Speed Opening - in urma carora cei mai buni 10 dintre ei au fost selectati pentru ultima runda - Free Style Ehxibition Flair.


Castigatorii au fost desemnati de juriul alcatuit din Marius Gogoasa, Cristian Caloian, Costin Bucur si invitatii speciali Tom Dyer si Marco Canova - castigatori ai numeroase concursuri internationale. Daniel Rotea, castigatorul acestei prime editii a Bar Master Competition, a plecat acasa cu un premiu de 1500 de euro.Locurile urmatoare au fost recompensate, in ordine, cu 700 de euro, 500 de euro, 250 de euro si 100 de euro. Totalul premiilor acordate pe tot parcursul concursului s-a ridicat la suma de 8300 de euro.

In cadrul probei de Speed Opening, care presupune deschiderea cat mai rapida a cinci sticle de suc/bere, Bogdan Costiniu a reusit sa stabileasca un nou record national, cu timpul de 2,17 secunde. Vechiul record de 2,18 secunde ii apartinea lui Robert Mocanu, rezident in Champions.

Bar Master Competition, organizat de Food & Bar Magazine, este cel mai mare concurs de barmani din Romania, cu un total de 41 de concurenti in cele cinci etape zonale. Evenimentul a fost sustinut de Pepsi X, Drambuie si De Kuyper, carora li s-au alaturat in finala partenerii Cinzano si Mixer. Intreaga desfasurare a concursului a fost supervizata de agentia de barmani profesionisti Exquisite Bar Solutions.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar