transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-06-2007

Schreiber Tours Copenhaga investeste in turismul rural din Mures

Schreiber Tours Copenhaga investeste in turismul rural din Mures
 Alte stiri la aceasta categorie

Schreiber Tours Copenhaga, societate daneza va face cea mai mare investitie în turismul rural din judetul Mures, cumparand in comuna Bagaciu 12 case sasesti, din care o parte au fost deja amenajate pentru cazarea turistilor, transmite Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

 

Casele din Bagaciu, care au o capacitate totala de pâna la 60 de locuri, au clientela asigurata pâna la finele anului, iar turistii danezi sunt transportati la Târgu Mures cu avionul, de pe aeroporturile din Copenhaga si Billund.

Din luna aprilie opereaza curse charter pe relatia Copenhaga-Targu Mures, efectuate cu aeronave cu 68 de locuri apartinând operatorului aerian danez Cimber Air.

Cursele au caracter sezonier, de primavara pâna toamna, iar zborurile Cimber Air se deruleaza în fiecare zi de sâmbata, în perioada 21 aprilie-20 octombrie 2007.

Cursele charter sunt contractate de operatorul de turism din Danemarca Schreiberg Tours, care transporta în fiecare vara turisti danezi ce sunt cazati la pensiunile de la Bagaciu. Pe parcursul vacantei, turistii danezi învata sa îngrijeasca animalele, sa mulga vacile si intra în contact cu modul de viata al taranilor din Transilvania.

 

Schreiber Tours Copenhaga apartine consului onorific al Danemarcei în România, Torben Schreiber. Potrivit acestuia, turistii danezi au fost impresionati de situatia unor batrâni fara posibilitati materiale din zona, astfel ca au decis sa construiasca aici un camin si au facut donatii.

 

Caminul va avea 16 locuri si va fi construit în acest an, iar investitia va fi suportata în cea mai mare parte de Schreiben Tours.

Investitorii danezi sunt interesati sa construiasca astfel de camine si în alte localitati din judet si chiar sa se implice în modernizarea spitalului din apropiere, de la Tarnaveni.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar