transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-04-2007

Sibiu Jazz Festival - aflat la cea de-a 37-a editie

Sibiu Jazz Festival - aflat la cea de-a 37-a editie
 Alte stiri la aceasta categorie

Cea de-a 37-a editie a Sibiu Jazz Festival, cea mai importanta manifestare de acest gen din Romania, va incepe in data de 5 mai. Festivalul este introdus pe 4 mai de vernisarea expozitiei multimedia "Focus Jazz", pentru ca pe 5 mai sa demareze Gala formatiilor studentesti de jazz, editia a saptea, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Din punct de vedere muzical, Sibiul a mai pregatit si concertul "Stralucirile apei/Eclats de l’eau", o creatie a compozitorului francez Sege Folie. Galeria Art-VO va gazdui expozitia Radu Gota. Studioul de Film ASTRA isi asteapta cinefilii cu cinci proiectii noi. Teatrul National Radu Stanca pune in scena Experimentul Iov, regia Mihai Maniutiu, dupa Cartea lui Iov, Vechiul Testament.

Sibiu Jazz Festival este unul dintre cele mai longevive evenimente culturale din Romania, cu o existenta de peste 36 de ani, singurul festival de jazz din tara membru al Europe Jazz Network. Festivalul urmareste revitalizarea miscarii jazzistice din Romania in spiritul traditiei de jazz de la Sibiu, prin racordarea la tendintele europene in muzica de jazz. Timp de noua zile vor avea loc concerte, jam sessions, workshop-uri si videoproiectii in spatii neconventionale, tema comuna fiind muzica de jazz si interferentele acestui gen muzical cu alte genuri precum: folclor, muzica simfonica, rock, blues, salsa si hip-hop.Concertul "Stralucirile apei" recompune, intr-o viziune artistice, aventura sonora si vizuala a diferitelor ipostaze ale apei, elementul fundamental al vietii. Jocul de lumini, momentele coregrafice, instrumentele clasice fuzionand cu efectele electronice si instrumentele aduse din Asia si Africa (toba de apa, batoanele de ploaie, cutii de furtuna, cajon, moara de ploaie) vor da nastere unui ritm surprinzator si energizant.

Cele doua scenarii sonore ale lucrarii, fiecare avand o tema proprie, asociaza ritmurile Africii Negre si ale Mediteranei intr-un limbaj muzical dublat cu texte semnate de Octav Anders, Barat si Mano Dayak, in traducerea scriitorului Titus Vajeu si Luis Leconte de Lisle "convertit" in Eminescu. Melanjul poetico-muzical, ritmurile afro-mediteraneene pline de energie, momentele incarcate de sensibilitate, percutiile corporale explozive, toate sunt mijloace de expresie pe care cei 50 de membri ai corului de Copii Radio le realizeaza impreuna cu artisti de clasa: Serge Folie – compozitor si sintetizator, Camelia Chitibea – pian clasic, Nguyen Minh-Tam si Alexandru Atanasiu – percutii si Delia Nartea – recitator. O expozitie cu lucrari plastice realizate de elevi ai Liceului de Arte Platice "Nicolae Tonitza" din Bucuresti si intitulata "Culorile Apei" va dubla acest eveniment artistic de exceptie.

"Experimentul Iov" sau "spectacolul ca divertisment sacral" reinventeaza mereu alte si alte jocuri in Marele Joc. "Nu am cautat, aici, sa redesteptam rituri stravechi, ci sa initiem fictiuni ale ritualului – fictiunea si iluziile ei fiind fanta prin care putem vedea, fanta prin care, vazand, vederea noastra se preface in energie si viziune. Capacitatea de a absorbi si de a iradia energie vitala este, probabil, cea mai insemnata dintre virtutile fiintei vii – si, cu siguranta, calitatea de baza a omului de teatru", a declarat Mihai Maniutiu.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dany
Alba -Iulia. Orasul in care aveam sa ajung joi, 23 aprilie. Pe la 3 si ceva PM am fost la club Pub13. Aveam sa ma prgsateec pentru o seara excelenta, minunata. Odata cu trecerea timpului, lumea a inceput sa vina pe la ora 20:00, astfel incat, la ora 22 si ceva concertul a inceput. Sincer, habar nu aveam ce se va intampla, ce starea voi avea dupa concert. Odata cu inceperea showului, dupa cateva piese publicul a inceput sa se dezlantuie. M-a uimit reactia publicului descrisa prin aplauze, fluieraturi, batut cu paharele pe masa, strigand Proconsul, cantand piese. Mi-a dat o stare tare placuta si chiar unica. De unde provin eu, si anume din a doua capitala a Romaniei, Cluj-napoca, publicul nu reactioneaza asa, nu se stie bucura la un asemenea nivel incat sa iti transmita o stare f. placuta. Un concert Proconsul e minunat mereu, mai ales cand si publicul face o atmosfera extraordinara. O atmosfera pe care eu la Cluj, nu am simtit-o. Clujenii sunt mai fitzosi si in opinia lor s-au saturat de concerte romanesti. Eu cred ca problema este de fapt bucuria oamenilor. La Alba Iulia am simtit o primire calduroasa si s-a simtit o atmosfera degajata si plina de dans. Sper sa mai prind asemenea concert. Ma bucur ca ne-am revazut Proconsul. Pe curand..DOAR_ELp.s. Trebuie sa ii invat pe clujeni sa danseze pentru un viitor concert Proconsul:)
nermin
Yo Mika, Sit back,Catch a contact,Sip your icgnoacFeel it runnin' thru the vein tracks,Sneak atack, brain snap,Makes the blood down up, down up a0|a0
Wind
Way to use the inteernt to help people solve problems!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar