transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2008

Silver Mountain, declarat Best New Development in Romania

Silver Mountain, declarat Best New Development in Romania
 Alte stiri la aceasta categorie
Complexul de locuinte de vacanta Silver Mountain din Poiana Brasov a fost desemnat "Best New Development" in cadrul galei de decernare a Premiilor Industriei de Ospitalitate, se arata intr-un comunicat al companiei Nicola Porter Novelli.

Premiul a fost castigat la prima editie a Hospitality Trends, un eveniment organizat de Trend Hospitality Consulting and Management si INTEHL (Institutul de inovatii si antrepenoriat al Scolii Hoteliere de la Lausanne). Evenimentul s-a adresat oportunitatilor de investitie si dezvoltare a proiectelor din sud-estul Europei si in mod special din Romania, destinate vacantelor.

Evenimentul se doreste a deveni cel mai mare de acest gen din Europa Centrala si de Est care sa dezbata temele stringente in acest domeniu, dar si oportunitatile de dezvoltare in regiune. Silver Mountain este primul proiect rezidential exclusivist din Romania si se afla in dezvoltare in Poiana Brasov.

Ansamblul de lux se intinde pe o suprafata de 700.000 mp si va include primul teren de golf executive cu 18 gauri din Romania, cu o intindere de 440.000 mp, precum si o scoala de tenis sub indrumarea lui Ilie Nastase. Silver Mountain, va avea peste 1000 de apartamente de lux, 20 de vile individuale, un hotel Radisson SAS special decorat de celebrul artist Jacques Garcia, club de golf si tenis, ESPA, precum si alte facilitati sportive si de relaxare.


Complexul are proiectat si un heliport. Prima faza, care va include cinci cladiri de apartamente, hotelul Radisson SAS, terenul de golf si facilitatile de relaxare, se va incheia in iunie 2010. Inaugurarea intregului complex este programata pentru 2013. Celelalte categorii de premii acordate in cadrul galei au fost Hotelier of the Year, Lifetime Achievement Award, Best Initiative in Hospitality Education si Opening of the Year.A

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Hart
Stimat dle Galmeanu,cateva remarci si ccueotrri referitoare la comentariile Dv.Imaginea a 4-a: Parasim Pta Universite4tii spre Sala Dalles Fotografia este facuta chiar din fata Hotelului Ambasador , precum se si poate deduce usor din ramele metalice ale ferestrelor de pe partea stanga (vezi imaginea a 7-a), dintre care cele glisante ale restaurantului se deschideau vara, deci persoana priveste inapoi , inspre Sala Dalles si Piata Universite4tii (imaginea 1-a) Imaginea a 5-a: Mergem spre Piata Romana Persoana nu s-a miscat din loc, din fata Hotelului Ambasador , ci a intors doar obiectivul in directia cealalta, privind spre blocul de vis-a-vis, in care se afla ONT -ul si spre cel al Magazinului Eva (supranumit si Durerea Femeii , fiindca n-avea lumea bani sa-si cumpere ceva de-acolo! ).Imaginea a 6-a: Maturatoarea nu este o cetateanca bucuresteanca care face curat, ci tot o tiganca, in slujba orasului. Asa era pe-atunci. Probabil ca si tomberonul ei se afla pe undeva prin apropiere. De multe ori maturile erau din nuiele. Nu exista insa consumul nebun de astazi, nici Chewing-gum , nici Junk-food , nici One way ambalaje, farfurii, hartii de tot felul, pahare, paie de plastic, servetele si tacamuri la discretie, deci Trash -ul de-acum, si nici mentalitatea de a arunca totul, mai ales de a-i da drumul pe jos.Multi turisti din vest remarcau curatenia orasului, ne-avand insa habar de penuria din aprovizionare, consumatie si pecuniara.Imaginea a 7-a: Masina de culoare deschisa din mijloc este o Pobeda , una din masinile rusesti ale timpului. Nu stiu celelalte masini, dar sunt convinsa ca mai exista cunoscatori care se vor putea exprima la acest subiect.Imaginea a 8-a: Chioscul es afla intre cladirea ONT si cea a Magazinului Eva , deci pe partea Hotelului Lido si nu peste drum de acest hotel, cum s-ar putea intelege, ci peste drum de Hotelul Ambasador !Multumesc ptr. posibilitatea vizionarii acestor unicate.Salutari,O bucuresteanca din generatia de imediat dupa razboi, care a parasit orasul din 1970.
Marylada
Fuerrlaz? That's marvelously good to know.
paula
nimic nu s-a dovedit adevarat din tot ce au scris despre silver mountain; publicitate inselatoare
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar