transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-09-2008

Sprijin pentru redactarea corecta si de succes a cererii de finantare - Bucuresti, 3 - 4 octombrie 2008

Sprijin pentru redactarea corecta si de succes a cererii de finantare - Bucuresti, 3 - 4 octombrie 2008
 Alte stiri la aceasta categorie
Peste o jumatate de miliard de euro a devenit recent disponibila pentru activitatile de turism in mediul rural, puse atat la indemana intreprinzatorilor privati, cat si a autoritatilor locale sau asociatiilor de dezvoltare create de acestea.

In sprijinul lor, Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds" a decis sa introduca deja un modul de initiere si familiarizare cu cerintele si oportunitatile de finantare care deriva din acest program.

Astfel, in cadrul noii sesiuni de "Sprijin pentru redactarea corecta si de succes a cererii de finantare" (Bucuresti, 3 - 4 octombrie 2008), este inclusa prezentare sustinuta de consultantul francez de specialitate din cadrul grupului "Détente Consultants-Paris", specializat in proiecte de dezvoltare turistica si dezvoltare rurala/urbanistica, Jamil BENABDALLAH.

Fundatia Eurolink - Casa Europei, coordonatoarea Platformei "EU-RO Clearing Funds" a organizat deja un joc de simulare pe viu a circuitului proiectelor cu Fonduri Europene (Grand Hotel Marriott, martie 2008), precum si Conferinta Europeana in favoarea relansarii turismului romanesc (Camera de Comert si Industrie a Romaniei, iulie 2008).

Sesiunea va avea un caracter preponderent de lucru, fiind axata pe aspecte practice mai dificile, contradictorii sau problematice cu care se confrunta solicitantii de finantare in perioada premergatoare depunerii proiectelor, in realizarea studiilor de fezabilitate sau marketing necesare, obtinerea in timp util a avizelor din partea autoritatilor sau chiar in orientarea cat mai eficienta a propriilor idei de proiecte.

In acest scop, cei interesati pot beneficia de bogata si indelunga experienta practica a reputatului Consultant si Trainer pentru personalul din industrie al Ministerului Economiei si Finantelor, Octavian Serban, MBA la George Town University (USA), Quality & Business Manager certificat de Ford World HQ si Japan Iinternational Cooperation Agency, care va coordona rundele de instruire, consiliere personalizata, simularile completarii cererii de finantare si de realizare a cerintelor complexe ale proiectelor de investitii avute in vedere de beneficiarii directi.

Certificatul de Absolvire al sesiunii este girat de coordonatorul principal, Octavian Serban si eliberat de Fundatia Eurolink - Casa Europei, sub egida Platformei "EU-RO Clearing Funds".

Inscrierile se fac pana cel tarziu in data de 1 octombrie 2008. Detalii despre conditiile de participare si cuantumul contributiei banesti pot fi consultate pe pagina de internet www.StructuralFunds.ro.


SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Michelle
Job-ul de calugar. Sa itaanvm sa ne retragem uneori si sa meditam la ce ni se intampla, sa itaanvm sa avem rabdare, sa fim calzi si calmi, sa itaanvm sa ne ridicam si sa ne pregatim pentru pasii urmatori.Job-ul de constructor. Sa descoperim singuri ce inseamna un lucru facut de la inceput pana la sfarsit. Sa aflam, astfel, ce am facut bine si ce puteam face si mai bine. Sa itaanvm sa ne autoevaluam corect.
Kamberley
Thanks for sharing. What a plesuare to read!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar