Competitia Stella Artois World Draught Master, concurs adresat barmanilor profesionisti, a ajuns la cea de-a 10-a editie. Reprezentanta Romaniei la concursul international de servire a berii, ce va avea loc pe 26 octombrie 2006 la Bruxelles, este Mihaela Joita, barman la pub-ul La Belle Epoque din Bucuresti.
"O Stella Artois servita "ca la carte" este in primul rand un semn de respect pentru consumatori, pe care noi il aratam prin calitatea berii si apoi prin toate etapele servirii ei, care, daca sunt toate indeplinite, fac din ritualul servirii berii la draught o adevarata arta", a spus Liviu Irimia, Director de marketing Interbrew Romania.
Servirea corecta a berii presupune cativa pasi importanti, precum spalarea, degresarea si clatirea corecta a paharului, precum si taierea spumei cu cutitul de inox pentru eliminarea surplusului de dioxid de carbon. Stella Artois World Draught Master Competition face parte dintr-un proiect al Interbrew, "HoReCa Academy", al carui obiectiv este dezvoltarea canalului HoReCa.
Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©
.