transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2007

Testa Rossa - cafenea austriaca acum in franciza si in Romania

Testa Rossa - cafenea austriaca acum in franciza si in Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Testa Rossa este parte componenta a companiei Handelshaus Wedl, fondata in 1904 in Austria, fiind in prezent in topul celor 10 cele mai mari companii private din domeniul restaurantelor si catering-ului en gros. Cafeaua insa este o parte importanta a activitatii Handelshaus Wedl, pe langa brand-ul Testa Ross Caffe fiind adaugate de-a lungul timpului alte nume importante Caffè Bristot, Caffè Breda si Caffè Deorsola.

Succesul obtinut in urma vanzarii cafelei Testa Rossa si tendinta accentuata spre dezvoltarea cafenelelor si barurilor tematice a dus la lansarea pe piata a unui concept special, Testa Ross Caffebar. Conceptul a fost perfectionat si testat in locatiile proprii ale companiei inainte de a fi dezvoltata o retea de francize.

In prezent, exista o varietate de locatii deschise sub acest nume, adaptate diferitelor cerinte, atat ale pietei cat si ale spatiilor propriu-zise. Prima cafenea Testa Rossa a fost deschisa in 1999 in Innsbruck. In decembrie, acelasi an a fost deschisa si locatia din Munich, unitatea pilot de training a intregului sistem.

Cafenelele Testa Rossa sunt deschise, in prezent, in Austria, Germania, Italia, Ungaria, Dubai si SUA, dezvoltarea retelei continua insa, Europa centrala si de est fiind o piata din ce in ce mai atractiva.

"Testa Rossa Caffebar este locul ideal de intalnire fie cu partenerii de afaceri, fie cu prietenii, un loc in care poti discuta sau citi ziarele in timp ce savurezi un espresso Testa Rossa.

Atmosfera placuta este creata de decorul caracteristic acestor locatii, barul din lemn inchis la culoare, scaunele din piele, lumina placuta care te imbina sa mai stai si sa te bucuri de specialitatile expuse in vitrine. Conceptul arhitectural este unul standard si este implementat in toate locatiile".

In cee ce priveste sistemul de franciza, Testa Rossa ofera potentililor parteneri solutii variate in dezvoltarea noii afaceri. Succesul partenerilor francizati este garantat de capacitatea lor de a se identifica cu ceea ce inseamna conceptul Testa Rossa, si de dorinta lor de a stabili un parteneriat durabil cu Centrul de Franciza si cu ceilalti membri ai retelei Testa Roosa.

In calitate de francizor, Testa Rossa ofera celor interesati dreptul de a se folosi de acest nume recunoscut la nivel mondial, sprijin activ in activitatile de zi cu zi, campanii promotionale, training initial si pe parcursul desfasurarii activitatii, controlul calitatii, dezvoltarea constanta a sistemului etc.

Cafenelele Testa Rossa sunt prezente pe piata sub trei concepte menite sa satisfaca o larga varietate de clienti, adaptandu-se diferitelor locatii din marile orase. Un prim concept este Testa Rossa Caffebar, cu o suprafata de 80 – 150 de mp, locatiile ideale fiind centrele comerciale intens frecventate, artere comerciale – locatii stradale, business centers etc.

Al doilea concept este Testa Rossa Espresso, o locatie de tip stand-up cu o suprafata de 40-80 de mp potrivita in hoteluri, food court-urile din mall-uri sau in magazine. Conceptul Testa Rossa "Piccolo", deschis pe o suprafata de 8 – 12 mp, este ideal in hoteluri, magazine shop in shop, centre de conferinta etc.

In cazul Romaniei, compania cauta un masterfrancizor care sa dezvolte o retea de cafenele Testa Rossa, sub cele trei concepte, tinand cont si de specificul pietei romanesti. In ceea ce priveste costurile, taxa de masterfranciza se ridica la 70 000 de euro iar investitia globala variaza, in functie de concept, intre 110 si 130 de mii de euro. Redeventele aplicate de catre francizor sunt de 10% din profitul fiecarei cafenele deschise. Mai multe detalii despre acesta franciza se pot obtine de la consultantii ThinkBig International la numarul de telefon (021) 312 51 41 sau pe www.franciza.ro.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
mp00Yt Very neat article post.Really looking forward to read more. Awesome.
crorkz
rmBquO I truly appreciate this blog article.Thanks Again. Fantastic.
crorkz
WbDGKo Appreciate you sharing, great article post.Much thanks again.
link building
eYsZxb Thank you ever so for you blog.Really thank you! Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar