transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-05-2007

Tuborg Green Fest - o noua sticla Tuborg si o promotie in Horeca si online

Tuborg Green Fest - o noua sticla Tuborg si o promotie in Horeca si online
 Alte stiri la aceasta categorie

Tuborg Gold a lansat in Romania noua sticla verde - transparenta, cu eticheta la fel de verde si de transparenta si cu deschidere rapida. Pe langa promovarea clasica a noii sticle, ce are in prim-plan o reclama TV care targeteaza puternic publicul tanar, Tuborg a lansat si un concurs special, a carui desfasurare se consuma in primul rand in locatii Horeca (baruri, terase, restaurante), dar care include si componenta online, pe www.tuborg.ro.

United Romanian Breweries Bereprod organizeaza promotia intre 1 mai si 3 Iunie 2007, deci termen foarte scurt, "in locatii tip HoReCA din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Timisoara si pe site-ul web www.tuborg.ro", dupa cum se precizeaza chiar pe site-ul companiei, in Regulamentul Oficial, citat de www.SMARTfinancial.ro si www.SMARThoreca.ro.

La promotie participa toate produsele Tuborg Gold puse la vanzare sub titlu de promotie "Castiga cu Tuborg bilete la Red Hot Chili Peppers ! " in locatiile de tip HoReCa . In locatii tip HoReCA, premiile castigate instant constau in 160 excursii si 5000 de sepci Tuborg. Excursia pentru 2 persoane are ca subiect concertul Red Hot Chili Peppers din cadrul Tuborg Greenfest Belgrad - Serbia, din data de 26 Iunie 2007.

"Pachetul include: transport Bucuresti – Belgrad si retur cu autocar, asigurare medicala, 2 nopti cazare la un hotel de 3 stele in Timisoara (in 25 si 26 Iunie), viza de intrare in Serbia, bilet la concert. In cazul in care castigatorul nu doreste sa beneficieze de premiu, il poate oferi altei persoane, notificand Organizatorul in termen de maxim 2 zile de la anuntarea castigului.

In acest caz, castigatorul trebuie sa ofere, in maxim 2 zile, datele complete pentru cele 2 persoane desemnate beneficiare, si anume: nume complet, serie si numar buletin sau carte de identitate, CNP, adresa completa, serie si numar pasaport".

Pe www.tuborg.ro, prin tragere la sorti saptamanala, se ofera bilete la concertul Red Hot Chili Peppers in data de 26 iunie 2007 la Tuborg Green Fest Belgrad - Serbia. Numarul premiilor Bilete pentru concertul Red Hot Chili Peppers: 60 premii, constand in bilete pentru 2 persoane (nu este inclusa excursia oferita in locatii Horeca, ci doar biletul de intrare la concert).

"In locatiile de tip HoReCa alese de catre Organizator, cumparatorii unuia din produsele Tuborg Gold mentionate vor primi de la promoterii Tuborg un talon de participare la promotie. Talonul va fi razuit pe spatiul alocat si, daca pe figura apare unul din premiile instant (sapca Tuborg sau excursie Tuborg ) , cumparatorul isi poate ridica premiul direct de la promoterul Tuborg aflat in locatia respectiva. In cazul castigului "Excursie", castigatorul si Organizatorul vor incheia pe loc un proces verbal pentru certificarea castigului. In cazul in care castigatorul nu preda pe loc talonul castigator, acesta va anunta in termen de 72 de ore Organizatorul si se va prezenta in locul si la data stabilita de comun acord pentru a incheia procesul verbal. Nerespectarea termenelor duce la pierderea premiului".

Daca talonul nu contine nici un premiu instant, va contine un cod numeric, pe care il poate inscrie pe site-ul www.tuborg.ro pentru a participa la tragerea la sorti saptamanala pentru a castiga bilete la concertul Red Hot Chili Peppers din data de 26 iunie 2007 din cadrul Tuborg GreenFest Belgrad - Serbia. De asemenea, concursul este adresat si tuturor vizitatorilor site-ului www.tuborg.ro, care pot participa prin fotografii alaturi de Tuborg.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Elvina
I bow down humbly in the presence of such gretnaess.
unguroiu alin
clyrt7h
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar