transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-08-2007

Turism Felix - cifra de afaceri mai mare cu 12% in primul semestru, 2007

Turism Felix - cifra de afaceri mai mare cu 12% in primul semestru, 2007
 Alte stiri la aceasta categorie

Compania Turism Felix (Baile Felix) a inregistrat in primul semestru din 2007 o cifra de afaceri neta de 16,73 milioane lei, in crestere cu 11,91 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit site-ului Bursei de Valori Bucuresti, informeaza Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

In intervalul analizat, compania a raportat un profit net de 1,583 milioane lei, in scadere usoara comparativ cu semestrul I 2006, când s-a situat la 1,6 milioane lei. Turism Felix a incasat in primele sase luni ale anului in curs venituri totale de 19,37 milioane lei, in crestere cu 25,38 la suta comparativ cu semestrul I 2006, si a efectuat cheltuieli totale de 17,668 milioane lei, in crestere cu 28,48 la suta.

Datoriile depaseau, la finele lunii iunie a anului in curs, 7,71 milioane lei, in crestere cu 53,84 la suta fata de sfârsitul lunii iunie 2006. In intervalul analizat, numarul angajatilor a crescut de la 690 la 835. Actionarii principali ai companiei sunt SIF Transilvania - 62,94 la suta din actiuni, SIF Oltenia - 16,19 la suta si Rieni Drinks - 8,10 la suta.

Capitalizarea bursiera a companiei este de 277,84 milioane lei. Luni, la BVB au fost efectuate 22 tranzactii cu titluri ale companiei Turism Felix, in valoare totala de 59.320 lei, la un pret de 1,12 lei/actiune.

in ultima luna, cotatiile titlurilor Turism Felix au crescut cu 5,66 la suta. Profitul societatii Turism Felix pentru anul 2007 este estimat la 74 miliarde lei vechi (7,4 milioane lei noi) si ar putea ajunge la 150 - 200 miliarde lei vechi (15 - 20 milioane lei noi) in urmatorii ani, pe fondul dublarii cifrei de afaceri.

SIF Transilvania va demara, in toamna, constructia unui hotel de cinci stele in statiunea Baile Felix. Hotelul va avea 225 - 250 camere, iar investitia este estimata la 20 milioane euro. Presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, intentioneaza sa transforme statiunea Baile Felix
intr-una de referinta pentru turismul balneoclimateric international. Baile Felix, care atrage, in prezent, 24 la suta din totalul turistilor straini care vin in România in statiuni balneoclimaterice, va deveni o statiune inchisa, accesul fiind permis numai pe baza de cartela.

Societatile de turism din portofoliul SIF Transilvania vor fuziona, aceasta operatiune urmând sa inceapa in partea a doua a anului 2007. Fuziunea acestor companii, intre care se numara Turism Covasna si Turism Tusnad, va avea loc in jurul societatii Turism Felix, ale carei actiuni au inceput sa fie tranzactionate la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti /BVB/ din luna martie 2007.

Fuziunea se va face dupa modelul unui alt grup de companii de turism aflat inportofoliul SIF Transilvania - Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagra, care reuneste societati de profil din Eforie Nord, si are ca scop eficientizarea managementului.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Samir
I need a good male pseudonym to use when bgnlgiog.. Sorry if this is the wrong place for the question . It sort of relates because I want to blog, but I don't want my acquaintances/friends to see it..
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar