transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-04-2007

Turism Felix - investitii de 27,6 milioane lei pentru 2007

Turism Felix - investitii de 27,6 milioane lei pentru 2007
 Alte stiri la aceasta categorie

Societatea comerciala Turism Felix SA a estimat, pentru acest an, obtinerea unui profit brut in valoare de 7,4 milioane lei, in crestere usoara fata de rezultatul brut al anului trecut, de 7,365 milioane lei, potrivit unui comunicat al companiei, remis Bursei de Valori Bucuresti.

Adunarea Generala a Actionarilor societatii, intrunita pe 20 aprilie, a decis ca profitul net obtinut anul trecut va fi reinvestit in 2007. Actionarii au previzionat un program de investitii de 27,6 milioane lei pentru acest an, informeaza Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Veniturile totale previzionate pentru acest an se ridica la 43,3 milioane lei, in crestere comparativ cu incasarile din 2006 in valoare totala de 39,66 milioane lei. Cheltuielile totale bugetate pentru 2007 se ridica 36,2 milioane lei, mai mari fata de cifra de 32,92 milioane lei alocata in acest sens anul trecut.

Anul trecut, SC Turism Felix SA a obtinut o cifra de afaceri de 37,49 milioane lei si un profit net de 6,3 milioane lei. Totodata, pe 20 aprilie, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor a decis majorarea capitalului societatii cu 24,8 milioane lei, la 49,61 milioane lei.

Actionarii SC Turism Felix SA sunt SIF Trasilvania, care detine 63,4 la suta din capitalul social, SIF Oltenia - 16,42 la suta si alti actionari. Mihai Fercala a fost ales de AGA drept administrator al companiei.

"Societatile de turism din portofoliul SIF Transilvania vor fuziona, operatiunea urmând sa inceapa in partea a doua a anului 2007", a declarat presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala.

Fuziunea acestor companii, intre care se numara Turism Covasna si Turism Tusnad, va avea loc in jurul societatii Turism Felix, ale carei actiuni sunt tranzactionate la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti incepând din luna martie a acestui an.

Presedintele SIF Transilvania intentioneaza sa transforme statiunea Baile Felix intr-una de referinta pentru turismul balneoclimateric international. Baile Felix, care atrage, in prezent, 24 la suta din totalul turistilor straini care vin in România in statiuni balneoclimaterice, va deveni o statiune inchisa, accesul la servicii fiind permis numai pe baza de cartela.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jesslyn
Hot damn, looking pretty ufesul buddy.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar