transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-08-2007

Turism Felix - profitul brut a crescut cu 37,6%, cifra de afaceri cu 13,4%

Turism Felix - profitul brut a crescut cu 37,6%, cifra de afaceri cu 13,4%
 Alte stiri la aceasta categorie

Compania Turism Felix SA a inregistrat, in primele sapte luni ale anului 2007, un profit brut de 3,9 milioane lei, in crestere cu 37,6 la suta fata de estimarile initiale, potrivit datelor transmise de companie Bursei de Valori Bucuresti, citate de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

In perioada analizata, cifra de afaceri a companiei a fost de 22,605 milioane lei, in crestere cu 13,4 la suta fata de cea inregistrata in perioada similara a anului trecut. Cresterea se datoreaza majorarii venitului mediu pe zi-turist, precum si modificarii in structura turistilor si a veniturilor.

Numarul de zile-turist, inregistrat in intervalul ianuarie-iulie 2007, este usor inferior fata de perioada similara a anului trecut, din cauza diminuarii biletelor de tratament pentru beneficiarii turismului asistat de stat, in special in primul trimestru al anului.
Potrivit companiei, s-a intensificat activitatea de contractare cu agentii de turism din tara si strainatate, in perioada mentionata, fiind inregistrata o dublare a numarului de turisti straini veniti prin agentii. Numarul de turisti români veniti prin agentii a crescut cu 16 la suta.

In primul semestru al anului compania a realizat investitii de 12,7 milioane lei, in crestere cu 51 la suta fata de perioada similara a anului trecut. Valoarea reprezinta 45 la suta din programul de investitii aferent anului 2007. Complexul International, care reprezinta 10,7 la suta din cifra de afaceri a societatii, a inregistrat aproape o dublare a veniturilor, ajungând la 2,42 milioane lei.

Peste jumatate din innoptarile inregistrate in perioada aprilie-iulie au fost realizate de turisti straini, in special din Germania si Austria.

Societatea comerciala Turism Felix SA a previzionat, pentru acest an, obtinerea unui profit brut in valoare de 7,4 milioane lei, in crestere usoara fata de rezultatul brut al anului trecut, de 7,365 milioane lei. Baile Felix, care atrage, in prezent, 24 la suta din totalul turistilor straini care vin in România in statiuni balneoclimaterice, va deveni o statiune inchisa, accesul la servicii urmând sa fie permis numai pe baza de cartela.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar