transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-08-2007

Zona limitrofa a Bucurestiului - dezvoltare hoteliera puternica, pe segmentul de lux si tranzit

Zona limitrofa a Bucurestiului - dezvoltare hoteliera puternica, pe segmentul de lux si tranzit
 Alte stiri la aceasta categorie

Zona din jurul Bucurestiului va deveni, in urmatorii cinci ani, un punct de atractie pentru dezvoltatorii hotelieri, care vor investi in complexe de lux si in hoteluri de tranzit, potrivit unui studiu Peacock Hotels, citat de Rompres si ziarul finanicar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Daca in Bucuresti, investitiile principale se concentreaza pe segmentul de trei si patru stele, zona din jurul Capitalei se poate dezvolta pe segmentul ultralux, dar si pe cel de tranzit, odata cu construirea viitoarei Centuri a Capitalei. Primul hotel exclusivist din apropierea Capitalei va fi construit in complexul Stirbey din Buftea. Palatul Sirbey a fost cumparat cu mai multe milioane de euro, de la mostenitorii familiei cu acelasi nume, pentru a fi transformat intr-un hotel exclusivist. Proprietatea cuprinde palatul propriu-zis si 24 hectare de parc. intrucât locul are o zestre istorica remarcabila, noii proprietari intentioneaza sa amenajeze un muzeu al familiei Stirbey, dar sa construiasca si cladiri noi pentru sali de conferinte si expozitii.

Domeniul Institutului Ana Aslan de la Otopeni este un loc vizat de mai multi dezvoltatori, fiind extrem de interesant mai ales pentru devoltarea unui proiect hotelier de anvergura, clasat superior, care sa combine facilitatile hoteliere cu componenta medicala.

La polul opus, s-a initiat inca de anul trecut procesul de completare a ofertei de doua stele in standarde internationale, in special in perimetrul Capitalei si la intrarile principale in oras, si pe alte artere majore de circulatie din tara, urmând ca in urmatorii trei-cinci ani sa existe cel putin trei retele nationale de hoteluri 'budget' ce vor opera sub francize internationale.

De asemenea, soseaua de centura actuala, precum si traseul viitoarei centuri, pe masura ce lucrarile de modernizare si constructie vor avansa, vor fi zone ce vor atrage investitii importante in domeniul hotelier, pe segmentul transit/budget si nivelul superior de confort.

 

Vor fi preferate locatii in apropierea nodurilor de circulatie catre nord, vest si est, progresiv si in sud. Ca o consecinta suplimentara a autostrazii Bucuresti-Brasov si a celei de-a doua viitoare centuri a Capitalei, Lacul Snagov si axul de circulatie catre oras, inclusiv Otopeni, va cunoaste o puternica concentrare investitionala in domeniul hotelier si agrement.

De asemenea, proprietatile hoteliere viitoare din jurul lacului Snagov vor cuprinde facilitati de agrement si mai ales de reuniuni, urmarindu-se astfel completarea ofertei bucurestene pentru piata de reuniuni si conferinte. In acelasi context conceptual, zona Corbeanca / Prisma va primi in urmatorii ani noi capacitati de cazare destinate pe de o parte tranzitului, dar având si functiuni dedicate si complementare zonei expozitionale in devenire.

Noi capacitati hoteliere vor fi construite si in apropierea Aeroportului Henri Coanda, atât de tranzit, cât si capacitati hoteliere integrate unor complexe, cu functiuni de birouri si spatii ample de reuniuni.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Xaria
Good piotns all around. Truly appreciated.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar