transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-05-2016

Achizitia unui laptop de gaming ASUS ROG GX700 aduce garantat o excursie in Europa

Achizitia unui laptop de gaming ASUS ROG GX700 aduce garantat o excursie in Europa
 Alte stiri la aceasta categorie

ASUS România a lansat campania aniversară "10 ani de Republic of Gamers" privind achizitia celui mai puternic laptop de gaming cu sistem de răcire cu lichid. Persoanele care vor achizitiona notebook-ul ASUS ROG GX700 până pe data de 30 iunie 2016 vor fi primi în mod garantat o excursie pentru două persoane în Europa.

Promotia se referă la achizitiile realizate în perioada 20 mai - 30 iunie 2016, de pe piata românească, ale modelului ASUS ROG GX700VO-GC009T. Fiecare cumpărător îsi va putea revendica premiul în baza unei fotografii cu produsul si a facturii de achizitie, după minim 32 de zile de la data cumpărării, dar nu mai târziu de 15 august 2016.

Fiecare premiu acordat va include transportul tur-retur cu avionul si două nopti de cazare pentru una sau două persoane într-un hotel de 4 stele din Paris, Barcelona sau Roma. Valoarea comercială a premiului oferit este 4500 lei (fără TVA).

În perioada imediat următoare, echipele de promoteri ASUS România sunt prezente în magazinele Băneasa Shopping City si Mall Promenada pentru a prezenta publicului larg cel mai puternic laptop de gaming din lume.

ASUS ROG GX700 beneficiază de un sistem unic de răcire. Statia de andocare exclusivă ROG Hydro Overclocking System foloseste un lichid aditivat pentru a răci procesorul Intel Core i7-6820HK si placa video NVIDIA GeForce GTX980.

Frecventa de lucru a acestuia urcă până la valoare de 4GHz, iar cei 64GB de memorie RAM DDR4 (OC 2800MHz) duc mai departe posibilitătile grafice ale acestui model. ASUS ROG GX700 rulează jocuri de ultimă generatie la rezolutia 4K/UHD si integrează tehnologia NVIDIA G-SYNC.

ASUS ROG GX700VO-GC009T este disponibil în magazinele specializate din România la pretul de aproximativ 18.000 Lei (TVA inclus).

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar