transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-10-2015

Active Play TV, un nou serviciu UPC Business

Active Play TV, un nou serviciu UPC Business
 Alte stiri la aceasta categorie

UPC Business, divizia pentru clienti companii a UPC Romania, anunta lansarea Active Play TV, un serviciu care permite difuzarea de continut cu ajutorul unei platforme in Cloud, pe baza unui mediabox conectat la un display. Noul serviciu se adreseaza in principal clientilor companii cu afaceri in industria hoteliera, de sanatate si wellness, universitati si institutii de administratie publica. Acest nou serviciu completeaza portofoliul UPC Business, care deja include si solutia Cloud TV dedicata companiilor din domeniul ospitalitatii, ce ofera continut TV pe platforma internet (TV over IP) prin integrarea serviciilor de voce, video si date.

Serviciul Active Play TV de la UPC Business ofera companiilor din domeniul ospitalitatii (hoteluri, restaurante, cafenele) si cel al serviciilor de sanatate si educatie, posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor lor continut TV. Mediabox-ul prin intermediul caruia este oferit acest serviciu permite managementul de continut la distanta, controlul meniului televizorului, precum si difuzarea de materiale publicitare.

“Lansarea UPC Active Play TV face parte din strategia noastra de a oferi în permanenta clientilor companii solutii integrate de comunicatii pentru afacerile lor. Dupa ce, la inceputul acestui an am lansat Cloud TV pentru industria hoteliera, si aceasta noua solutie a UPC Business ofera flexibilitate si poate fi personalizata in functie de cerintele specifice ale fiecarei afaceri. Lansarea noului serviciu sustine preocuparea noastra continua pentru inovatie si ne apropie de obiectivul de a deveni un partener pe care clientii pot conta oricand se gandesc la comunicatii”, declara Tiberius Popa, Director UPC Business.

Clientii UPC Business care aleg acest serviciu vor pune la dispozitia UPC materiale video, audio, prezentari, streaming-uri live, etc,  pentru a fi impachetate si transmise catre locatiile specificate, sub forma unui continut TV intr-un format preagreat.

In completarea continutului clientului, UPC si partenerii sai ofera un continut suplimentar, disponibil pe o platforma dedicata, prin reteaua IP a UPC Romania.

Clientii care vor opta pentru noul serviciu vor beneficia de o solutie dedicata si inovativa – in Cloud – si vor avea acces la continut TV pe baza unui abonament lunar. Ei vor putea alege varianta de abonament ce permite si difuzarea de materiale publicitare ale altor companii sau varianta care difuzeaza continut exclusiv. Printre functionalitatile suplimentare oferite de solutia UPC Active Play se numara serviciile de cablare structurata - un sistem profesional de cablare voce-date, ce ofera o mai buna conectivitate, flexibilitate si fiabilitate. Sistemele de cablare structurata furnizeaza o platforma universala pe care se poate dezvolta ulterior orice sistem informatic.

Echipamentul tehnic al serviciului UPC Active Play TV este oferit gratuit, in custodie pe toata perioada contractuala, clientii avand nevoie de televizor cu port HDMI si cel putin o conexiune internet de la UPC.

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, este lider în domeniul inovatiei în tehnologie. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet în banda larga si telefonie în aproximativ 300 de localitati. Serviciile digitale oferite de UPC Romania îi conecteaza pe cei 1.192.400 de clienti la universul digital si le ofera experiente uimitoare. Premierele UPC pe piata din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza, Fiber Power 200 Mbps. Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile si în afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free si Horizon Go. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, plc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.upc.ro.      

Liberty Global, plc. este cea mai mare companie internationala de comunicatii prin cablu din lume, cu operatiuni în 14 tari. Îi conectam pe oameni cu lumea digitala si le oferim posibilitatea de a descoperi si experimenta posibilitati nelimitate. Serviciile noastre - televiziune, Internet în banda larga si telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor retele de generatie urmatoare si prin platforme inovatoare de tehnologie care conecteaza 27 milioane de clienti. La 30 iunie 2015, acestia aveau 56 milioane de abonamente.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar