transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-10-2015

AXIS M3037-PVE - Axis lanseaza camera dome ce permite comunicarea bidirectionala si monitorizarea panoramica

AXIS M3037-PVE - Axis lanseaza camera dome ce permite comunicarea bidirectionala si monitorizarea panoramica
 Alte stiri la aceasta categorie

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta extinderea seriei AXIS M30 cu o noua camera de retea, AXIS M3037-PVE. Modelul este de tip mini dome, rezistent la actiunile de vandalism, ce poate fi folosit cu succes pentru monitorizarea 24/7. Senzorul poate capta imagini panoramice, iar microfonul integrat si suportul pentru difuzor permit realizarea unei comunicari audio bidirectionale.

AXIS M3037-PVE ofera utilizatorilor o supraveghere panoramica multi-megapixel de calitate, senzorul reusind sa acopere 360 de grade, in cazul in care instalarea se face pe tavan, 270 de grade, in cazul in care instalarea se face in coltul camerei, respectiv 180 de grade in cazul in care instalarea se face utilizand unul dintre peretii laterali. Camera are un design compact si este livrata clientilor finali cu focalizarea deja realizata din fabrica. Alimentarea se realizeaza prin intermediului unui port Ethernet, tehnologia Power over Ethernet (PoE) asigurand o instalare rapida si usoara.

Modelul este ideal pentru instalarile in care este nevoie de o comunicare audio, precum hoteluri, boutique-uri, restaurante sau cladiri de birouri. AXIS M3037-PVE suporta protocolul Session Initiation Protocol (SIP) ce permite integrarea cu sistemele de telefonie IP. Astfel, operatorii vor putea sa comunice cu persoanele ce se afla in proximitatea camerei, in mod direct prin intermediul sistemului IP Phone.

Camera suporta de asemenea AXIS Camera Application Platform (ACAP) si AXIS Video Hosting System si interfete de programare deschise ce permit integrarea de software, inclusiv VAPIX si ONVIF.

Axis este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.

Axis are peste 1.900 de angajati in peste 40 de birouri din lume si coopereaza cu peste 75.000 de parteneri din 179 de tari. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar