transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2016

Banca Transilvania are hub de Digital Banking - laboratorul care va transforma oferta BT in solutii digitale

Banca Transilvania are hub de Digital Banking - laboratorul care va transforma oferta BT in solutii digitale
 Alte stiri la aceasta categorie

Banca Transilvania dezvoltă un hub de Digital Banking, ca parte a strategiei de a creste si de a investi în omni-channel banking. Hub-ul va lansa si va gestiona proiecte de profil pentru BT, prin conectarea unor idei creative care să transforme oferta Băncii Transilvania în solutii digitale.

Echipa Digital Banking va cuprinde aproximativ 100 de persoane si un mix de specializări: banking, IT, dar si alte domenii si parteneri strategici români si internationali. BT omni-channel are la bază integrarea avantajelor unei sucursale traditionale si a uneia digitale,  Internet Banking si Mobile Banking, precum si social media.

Pentru Banca Transilvania, digital banking înseamnă un pas înainte pentru personalizarea ofertelor, eficientă sporită, cunoasterea detaliată a clientilor si atragerea persoanelor nebancarizate. Digital banking aduce clientilor mobilitate, rapiditate, economie de timp, gestionarea personală a finantelor, precum si costuri mai mici.

Hub-ul BT Digital Banking se află în cadrul Liberty Technology Park din Cluj-Napoca, primul parc tehnologic din România, creat pentru a oferi un mediu destinat dezvoltării companiilor din domeniile IT, comunicatii, cercetare si dezvoltare.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.

300 de angajati, peste 550 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondială.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar