transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2016

BITSoftware: Sistemul ERP, secretul cresterii productiei in agricultura

BITSoftware: Sistemul ERP, secretul cresterii productiei in agricultura
 Alte stiri la aceasta categorie

Cu toate ca Romania are una dintre cele mai intinse suprafete de teren agricol din Uniunea Europeana, ne aflam pe ultimele locuri din punct de vedere al eficientei utilizarii suprafetei agricole. Pentru a-si spori eficienta, companiile din agro necesita implementarea unor solutii ERP care sa le ajute sa optimizeze activitatile prin automatizarea si simplificarea proceselor critice, prin posibilitatea urmaririi trasabilitatii productiei realizate, sa determine profitabilitatea pe tipuri de culturi si sa eficientizeze costurile pe care le implica detinerea si folosirea logisticii.

Indiferent ca vorbim de companii producatoare si distribuitoare de seminte pentru culturi mari si plante furajere, de companii producatoare de vin sau distribuitori de produse de protectie a plantelor, un software ERP aduce beneficii in gestiunea eficienta a productiei, stocurilor si a inventarului, a achizitiilor, livrarilor si a vanzarilor, reusind sa ofere o vizibilitate totala asupra companiei.

O buna parte dintre proiectele de implementare de solutii de business (ERP, CRM si BI) ale BITSoftware au avut ca beneficiari jucatori importanti din sectorul agricol si agro-alimentar, printre acestia numarandu-se: Jidvei, Alcedo, Tohani SA, Caussade Semences Est Europa, Hortifruct, Avincis, Berser, Leoser, Ostrovit, Lider International, Domeniile Ostrov sau Viticola Corcova.

Jidvei SA este unul dintre principalii producatori de vin din Romania, cu peste 2.600 ha de vie si o productie anuala de peste 1 milion de sticle de vin. Din totalul productiei aproximativ 10% merge la export, pe piete precum China, Polonia, Suedia, Germania, Spania, Italia si Statele Unite. Unul dintre principalele beneficii resimtite in urma implementarii solutiei SocrateCloud ERP a reprezentat-o optimizarea fluxului de informatii intre departamente, care mai departe a condus la o reactie proactiva din partea companiei la schimbarile mediului de activitate, cu efecte pozitive in relatia cu partenerii sai. De asemenea, implementarea solutiei de la BITSoftware a avut o contributie semnificativa in planificarea si controlul productiei, urmarirea cash-flow-ului si a indicatorilor financiari.Alcedo, lider pe piata de distributie a produselor de protectia plantelor si unul dintre cei mai importanti distribuitori de seminte de porumb si floarea-soarelui a implementat Socrate ERP,  utilizarea lui permitandu-i sa obtina o crestere organica a cifrei de afaceri cu 30-40% anual. Rapoartele furnizate au ajutat managementul companiei sa calculeze profitabilitatea pe fiecare furnizor si articol in parte.

Caussade Semences Est Europa este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de seminte pentru cultura mare si plante furajere la nivel mondial.
Caussade Semences Est Europa a decis implementarea sistemului ERP & CRM, Socrate, de la BITSoftware, pentru cresterea competitivitatii intr-o piata in plina expansiune si pentru o urmarire, in timp real, a operatiunilor pe care le desfasoara atat la nivel local cat si la nivel regional (Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova).

Domeniile Viticole Tohani isi stabilesc strategiile de vanzare cu ajutorul informatiilor din sistemul integrat de gestiune de la BITSoftware. Cu o productie anuala de peste 3.500 de hectolitri de vin pe an si peste 20.000 de facturi, comenzi clienti, facturi, avize si alte documente de plata, solutia Socrate ERP trebuie sa tina pasul cu ritmul alert de dezvoltare a companiei. Astfel, cu ajutorul sistemului ERP, Domeniile Viticole Tohani gestioneaza si optimizeaza stocurile de materie prima si finite, vanzarile si toate procesele pe care le implica activitatile de productie si distributie a vinurilor.

In total, BITSoftware a implementat in jur de 30 de proiecte in domeniul agriculturii, inclusiv furnizori de input-uri agricole. Proiectele implementate au demonstrat eficienta instrumentelor informatice in gestionarea economica a firmelor agricole si au ridicat ideea extinderii utilizarii acestora in aria productiei, cu functionalitati care sa ajute producatorii in planificarea si urmarirea realizarii productiei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar