transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-04-2015

Bittnet Systems - prima companie IT din Romania care s-a listat pe o piata a BVB

Bittnet Systems - prima companie IT din Romania care s-a listat pe o piata a BVB
 Alte stiri la aceasta categorie

Bittnet Systems, liderul pietei de training IT din Romania, s-a listat pe sistemul alternativ de tranzactionare AeRO operat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Astfel, Bittnet Systems a devenit prima companie IT din Romania ale carei actiuni se tranzactioneaza pe o piata operata de BVB.

Bittnet Systems este cel mai mare furnizor local de servicii de training IT&C, cu o cifra de afaceri de 8,2 mil. lei (circa 1,8 milioane de euro) inregistrata in 2014. Prin aceasta listare, compania are in vedere mentinerea si consolidarea pozitiei de lider pe piata locala de training IT, dezvoltarea portofoliului de cursuri si parteneriate cu firme puternice din industria IT&C, deschiderea de noi birouri regionale (minimum patru in orase importante ale tarii) si, implicit, cresterea cifrei de afaceri si a profitului.

Listarea pe piata AeRO are loc la circa o luna de la atragerea in actionariat a fondului polonez de investitii Carpathia Capital. La inceputul lunii martie, fondul de investitii polonez Carpathia Capital a cumparat 10% din actiunile companiei Bittnet Systems, valoarea tranzactiei fiind de 150.000 de euro.

"Am ajuns intr-un moment cheie pentru companie si suntem mandri de acest pas. Listarea Bittnet Systems pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti ne va ajuta sa crestem intr-o maniera rapida si sanatoasa din punct de vedere economic.

Speram ca, odata cu acesta listare, sa atingem toate obiectivele propuse pentru 2015”, a declarat Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems.

„In 2007, Bittnet Systems era o mic business in IT, un start-up pornit de doi frati entuziasti. In primul an de activitate inregistram o cifra de afaceri de 30.000 de euro. In al doilea, datorita profitului obtinut, Bittnet se transforma in societate pe actiuni (S.A.). Opt ani mai tarziu, aceeasi companie, cu o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro, se listeaza pe o piata operata de BVB. Speram sa fim un exemplu bun, sa continuam expansiunea regionala inceputa anul trecut la Cluj, sa ne crestem capitalul si echipa de profesionisti, pe scurt: sa fim tot mai buni in ceea ce facem”, a adaugat Cristian Logofatu, CFO al Bittnet Systems.

In 2014, Bittnet Systems a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 8,2 milioane lei (circa 1.8 milioane de euro), in crestere cu 23% fata de 2013, si un profit brut de 270.000 lei, in avans cu 27% fata de anul anterior. In ultimii doi ani, Bittnet a fost inclusa in clasamentul Technology Fast 500 al celor mai dinamice companii din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), top realizat de catre Deloitte, in care au fost inclusi jucatori IT&C din peste 20 de tari.

Pentru 2015, Bittnet Systems si-a propus sa atinga o cifra de afaceri de 4 milioane de euro, bazandu-se pe cresterea semnificativa din ultimii cinci ani (peste 480%). Peste 13.000 de cursanti au absolvit programele oferite de Bittnet Systems.

Bittnet Systems este o companie antreprenoriala romaneasca din sectorul IT, infiintata in 2007 de Mihai Logofatu (30 de ani) si Cristian Logofatu (34 ani). Actionarii companiei sunt fratii Logofatu (64,66%), antreprenorul Razvan Capatina (20,42%), fondul de investitii polonez Carpathia Capital (10%) si alti investitori privati (4,93%). Bittnet Systems ofera clientilor sai cursuri IT, servicii de implementare solutii IT (infrastructura de retea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezenta sau wireless), dar si servicii de suport tehnic, fiind axata pe tehnologii noi si inovare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ocha
a comentat: Modelul ZF alpacit la o alta scara sau ca sa zic asa pentru faza urmatoare: un grup de editori, oricat de priceputi ar fi ei, nu pot sa aduca la o forma decenta mii de texte scrise de copii care abia au terminat liceul. Inteleg ratiunile economice. Dar daca aia nu stiu nici sa se semneze corect, ca ziaristul se semneaza cu prenumele intai si numele pe urma, ce sa mai ceri de la calitatea unui text?Daca nu stii ca firma x e detinuta de grupul y, ce articol de business poti sa scrii? Chiar daca te ajuta un editor, un sef de departament, un redactor sef. Nici aia n-au atata timp. La fel cu basinile NewsIn 0 0
Kate
decision if someone does not unerdstand the basics of how purification is performed. Nowadays, a home filter system are widely used because of all the harmful chemicals and toxins found in ground water. Category:
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar