transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-03-2016

Brother lanseaza in premiera o gama laser monocrom performanta, ca solutie de business pentru companiile mari

Brother lanseaza in premiera o gama laser monocrom performanta, ca solutie de business pentru companiile mari
 Alte stiri la aceasta categorie

Brother Central & Eastern Europe, reprezentanta din România, lansează pe piata locală prima gamă profesională de echipamente laser monocrom dedicată companiilor cu volume mari de imprimare, care au ca obiective cresterea productivitătii, eficientizarea costurilor si un nivel ridicat de securitate a datelor.

Noua gamă aduce, în premieră pentru piata din România, posibilităti neasteptate de business datorită specificatiilor superioare precum: viteză de imprimare de 50 de pagini pe minut, toner de mare capacitate (20.000 de pagini), viteză de scanare de 50/100 ipm, capacitate de alimentare cu hârtie de până la 2650 de coli si tehnologia NFC pentru autentificare si imprimare/scanare mobilă.

Brother a intrat relativ recent pe segmentul de 40-59 ppm, în care se încadrează noua gamă, această piată fiind una extrem de dinamică, cu cresteri de la sub 500 de unităti pe an la peste 6.000 de unităti, în ultimii patru ani. Pe acest segment, compania îsi propune o cotă de piată de 18-19% la sfârsitul următorului an fiscal, fată de 5-6% în prezent, bazându-se pe noua gamă. Din punct de vedere al ponderii valorice în cifra de afaceri, Brother anticipează o crestere de la 8%, în prezent, la 33-35% la sfârsitul anului fiscal 2016-2017, pentru această categorie de echipamente.

“Prin această serie de echipamente, realizată în urma feedback-ului primit de la utilizatori corporate la nivel global, am îmbunătătit indicatorii de performantă si am adus noi posibilităti de configurare si personalizare pentru toate segmentele de business, răspunzând astfel celor mai diversificate si complexe nevoi ale companiilor medii si mari. Am reusit astfel să livrăm în premieră o solutie de nivel enterprise la costuri mult reduse fată de cele standard pentru această categorie, asa cum reiese si din evaluarea BLI (Buyers Laboratory).

” declară Monica Otlăcan, sef Reprezentantă Brother România.

Evolutia Brother si strategia pentru 2016-2017

Pentru acest an fiscal, Brother estimează o cifră de afaceri de 4 milioane euro, în crestere cu 17% fată de anul trecut. Rata anuală de crestere (CAGR) pe ultimii 5 ani este de 15% per total business si de 25% pentru echipamente.

Cota de piată a Brother este de 11% pe tehnologie laser mono, la imprimante si multifunctionale, iar pe segmentul inkjet business este de 52%. Compania îsi propune pentru următorul an fiscal o crestere a cotei de piată pe segmentul laser monocrom până la 12-13% pentru imprimante si 15-18% pentru multifunctionale.

“În 2016 vom continua să punem accent pe ofertele de printing destinate segmentului SMB de la care asteptăm o crestere semnificativă, atât pe tehnologie laser mono si color, dar si pe cea inkjet A3 si InkBenefit Plus. În acelasi timp, vom creste ponderea solutiilor de business din totalul cifrei de afaceri, aici referindu-ne în primul rând la solutiile de printing si print management pentru companii mari, dar si la solutiile de etichetare, printing mobil sau solutii de scanare/arhivare personalizate” declară Monica Otlăcan, sef Reprezentantă Brother România.

În ceea ce priveste segmentarea portofoliului, în prezent, componenta dominantă în business este tehnologia laser mono, cu o pondere de 53%, urmată de inkjet A3 cu 19%, laser si LED color cu 15%. Scanerele, imprimantele mobile, solutiile de etichetare si alte tipuri de solutii au o pondere în cifra de afaceri de 13%.

Noua gamă de imprimante si multifunctionale de la Brother este dedicată segmentului de companii cu volume mari de imprimare, care au ca obiective cresterea productivitătii, eficientizarea costurilor si un nivel ridicat de securitate a datelor.

Tot pentru a răspunde cerintelor crescute de digitizare a documentelor si de îmbunătătire a productivitătii, Brother a lansat de curând noua serie de scanere de mare volum, destinată utilizării în retele departamentale. Sunt disponibile în prezent patru modele, în varianta desktop si flatbed (pentru scanarea documentelor mari si a brosurilor): PDS-5000, PDS-6000, PDS-5000F si PDS-6000F.

În ceea ce priveste segmentul SMB, Brother continuă să ofere solutii eficiente de imprimare prin gama laser mono medie seria 5000 (pentru volume de tipărire de până la 2.000 de pagini/lună) si prin seria InkBenefit Plus.

Tot pentru segmentul SMB, Brother lansează astăzi o nouă gamă de scanere de mare volum compusă din patru modele (ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N si ADS-3600W). Echipamentele se pot folosi în retea de către mai multi utilizatori, fără să fie necesară conectarea la un calculator central. Printre functionalităti se numără NFC (near field communication), presetări „one touch” si procesarea avansată a imaginii.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar