transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-06-2016

Cea de-a treia editie a concursului international de proiecte digitale DA mediilor digitale sigure

Cea de-a treia editie a concursului international de proiecte digitale DA mediilor digitale sigure
 Alte stiri la aceasta categorie

Telekom Romania anuntă începerea înscrierilor proiectelor locale pentru competitia internatională „DA mediilor digitale sigure!”, ajunsă la cea de-a treia editie, care face parte din initiativa Teachtoday, un program de educatie digitală dezvoltat de liderul mondial în telecomunicatii, Deutsche Telekom.

Teachtoday are ca scop promovarea utilizării constiente si responsabile, în conditii de sigurantă, a mediilor digitale de către tineri si adulti. În acest sens, platforma pune la dispozitia utilizatorilor sfaturi, recomandări si materiale practice, usor de folosit în viata cotidiană.

“Teachtoday îsi propune în primul rând să inspire cadrele didactice să descopere lumea digitală si, alături de cei mici si de adolescenti, să ajungă să utilizeze mediile digitale în sigurantă. Totodată, Teachtoday se pozitionează ca o platformă educatională prin intermediul căreia utilizatorii, în special cadrele didactice, pot face schimb de experiente în domeniul educatiei digitale”, au declarat reprezentantii Deutsche Telekom.

Înscrierea la concursul „DA mediilor digitale sigure!” se poate face prin completarea unui formular online, care se regăseste pe platforma Teachtoday, la sectiunea Noutăti / Concursul 2016.

Toti adultii care lucrează cu copii sau adolescenti, precum cadre didactice, personal pedagogic, dar si părinti, meditatori sau mentori, pot înscrie proiecte în cadrul concursului. Proiectele înscrise trebuie să se adreseze copiilor cu vârsta între 9 si 14 ani sau să îi fi implicat pe acestia în realizarea proiectului derulat în cadrul scolii sau ca parte a unui program extracurricular.

Termenul limită pentru depunerea aplicatiilor este 31 iulie 2016, iar câstigătorii vor fi anuntati în luna noiembrie, 2016.Un juriu format din experti în domeniul educatiei digitale, profesori si oameni de stiintă vor selecta cele mai bune proiecte pentru locul I premiul fiind de 1.000 de euro, locul II - 500 de euro si locul IIl 3 - 300 de euro.

Proiectele se pot trimite în limba română, folosind formularul de înscriere online. Aplicantii sunt rugati să descrie obiectivele si rezultatele proiectului si să exemplifice metodele prin care proiectul poate fi implementat de alti profesori. Împreună cu formularul de participare pot fi trimise materiale aditionale precum poze, video etc.

Proiectele care se înscriu în cadrul competitiei trebuie să promoveze metode prin care elevii pot învăta să folosească mediile digitale în sigurantă si pot să dezvolte abilităti practice si eficiente de studiu. Mai multe informatii despre această initiativă sunt disponibile la www.teachtoday.de/ro/.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar