transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2016

Cisco lanseaza Digital Network Architecture pentru a accelera procesul de digitalizare a companiilor

Cisco lanseaza Digital Network Architecture pentru a accelera procesul de digitalizare a companiilor
 Alte stiri la aceasta categorie

Digitalizarea înseamnă transformarea afacerilor din orice industrie, concomitent cu crearea unei noi piete la nivel global, în valoare de 2,1 mii de miliarde de dolari până în 2019, potrivit companiei de cercetare si consultantă în domeniul tehnologiei, International Data Corporation (IDC). Calea către digitalizare presupune existenta unei retele digitale care să fie dezvoltată dincolo de conectivitate.

Iar această nouă retea va permite inovatii ale afacerilor, va genera noi informatii si moduri de abordare si va crea noi experiente pentru clienti. De asemenea, va reduce costul si complexitatea infrastructurilor prin rearanjarea retelei si introducerea capabilitătilor de automatizare, simultan cu sprijinirea protejării afacerilor, cu ajutorul unei arhitecturi create pentru securitate.

În acelasi timp cu pasii făcuti de companiile mari în directia digitalizării afacerilor, au avut loc numeroase inovatii ale tehnologiei care au toate sansele să îmbunătătească eficienta operatională a companiilor si să permită folosirea si implementarea de aplicatii digitale. Adoptia acestor tehnologii însă s-a făcut într-un ritm lent, tocmai din cauza dificultătilor companiilor de a tine pasul cu noutătile tehnologice.

Potrivit specialistilor Cisco, piata are nevoie de o solutie care integrează inovatii importante în software destinat retelelor, precum virtualizare, automatizare, analiză, cloud service management, si programabilitate deschisă si extensibilă – într-o arhitectură care poate îndeplini aceste promisiuni într-o manieră unitară si usor de consumat.

În acest context, Cisco lansează Digital Network Architecture (DNA) o solutie de arhitectură de retea deschisă, extensibilă si bazată pe software, destinată digitalizării afacerilor. Cisco DNA consolidează pozitia de lider pe care Cisco o are  pe această piată pe segmentul tehnologiilor ACI (Application Centric Infrastructure) pentru centrele de date.

Solutia Cisco DNA este furnizată împreună cu suita Cisco ONE Software, lucru care permite licentiere simplificată, sprijinind protectia investitiilor si oferind flexibilitate în administrarea retelei.

Cisco DNA se bazează pe 5 principii:

1. Virtualizarea tuturor lucrurilor pentru a le oferi companiilor libertatea de alegere în a rula orice serviciu oriunde, independent de platforma de bază – fizică sau virtuală, aflată la sediul companiei, sau în cloud.

2. Proiectată pentru automatizare pentru a usura implementarea, administrarea si întretinerea retelelor si serviciilor care rulează pe baza acestora, schimbând fundamental abordarea în ceea ce priveste administrarea retelei.

3. Analiză amănuntită pentru a furniza informatii despre modul de functionare al retelei, al infrastructurii IT si al business-ului în general – informatii pe care doar reteaua le poate oferi.

4. Service management livrat direct din cloud pentru a unifica politicile de securitate si modul în care este dispusă reteaua – combinând agilitatea specifică mediului cloud cu securitatea si controlul solutiilor de tip “on premise”, instalate la sediile clientilor.

5. Arhitectură deschisă, extensibilă si programabilă pe fiecare nivel – presupune integrarea solutiilor Cisco, a tehnologiile tertilor cu API-uri deschise si cu platforma unui dezvoltator, pentru a sustine un ecosistem bogat în aplicatii de retea.

„Reteaua digitală este platforma pentru afacerile digitale”, spune Rob Soderbery, SVP pentru divizia Enterprise Products and Solutions la Cisco. „Cisco DNA aduce laolaltă virtualizarea, automatizarea, analiza amănuntită, cloud-ul si programabilitatea pentru constructia acestei platforme. Acronimul de la Digital Networking Architecture – DNA – nu este o întâmplare. Schimbăm fundamental ADN-ul (DNA în limba engleză) tehnologiei de retea”, adaugă Rob Soderbery.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar