transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-06-2016

eMAG Talent Internship: 1231 de aplicanti si 10 locuri suplimentate

eMAG Talent Internship: 1231 de aplicanti si 10 locuri suplimentate
 Alte stiri la aceasta categorie

In cadrul programului eMAG Talent Internship, 1231 de studenti si absolventi din Bucuresti, Iasi si Craiova au aplicat pentru cele 20 de pozitii deschise în echipele Software Development, Web&Mobile Platforms, Targeting Search&Listing, Commercial Platform, Finance si HR. În medie, concurenta în cele 3 orase a fost de 62 de aplicanti pe loc, cea mai strânsă competitie fiind la Iasi, unde s-au înscris 198 de candidati pentru cele 2 locuri din centrul de dezvoltare software.


În Bucuresti, pentru cele 17 pozitii deschise au aplicat 956 de studenti. Topul echipelor care au beneficiat de cel mai mare interes din partea aplicantilor este condus de Code Gods (642), urmată de HR Architects (282) si de Money Rulers (155).

Datorită interesului crescut  pentru eMAG Talent Internship, compania a suplimentat programul cu încă zece pozitii: 2 pentru HR Architects si 2 în centrul de dezvoltare software din Craiova. În plus, 6 pozitii noi sunt deschise în echipa Comercială, unde internii vor avea ocazia de a se implica în diferite activităti comerciale si îsi vor aduce aportul în luarea de decizii de business alături de mentorii lor.

„eMAG Talent Internship este despre modul în care candidatii îsi structurează ideile si viziunea lor. Tocmai de aceea, un pas din procesul de aplicare i-a provocat pe candidati să răspundă unui mini-interviu atipic, prin care vrem să cunoastem mai bine gândirea din spate a acestora (e.g.“Te-ai obisnuit deja cu întrebarea <<De ce te-am alege pe tine>>.

Noi îti propunem să schimbăm abordarea: tu dacă ai fi în locul nostru ce ai căuta la un intern?”, “Dacă ti-ai înfiinta propriul business, cum l-ai numi si care ar fi sloganul?”). Am avut ocazia să întâlnim tineri curiosi, dornici să învete si să se dezvolte profesional, cu un potential enorm, cu multe idei si abordări creative. Interesul si entuziasmul lor ne-a determinat să crestem numărul pozitiilor disponibile în Bucuresti si Craiova si credem că multi dintre ei vor face echipă bună cu mentorii lor si după perioada de internship”, spune Cristina solea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

În topul institutiilor de învătământ de unde provin candidatii din Bucuresti se află Academia de Studii Economice (ASE), Universitatea Politehnică si Universitatea Bucuresti. Majoritatea aplicantilor pentru pozitiile disponibile în centrul de dezvoltare software din Iasi sunt studenti ai Universitătii „Alexandru Ioan Cuza”, urmată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”. În ceea ce priveste Craiova, aproape toti cei care au aplicat sunt studenti ai Universitătii din Craiova.

Pentru pozitiile deschise în cadrul eMAG Talent Internship au aplicat si 37 de tineri care studiază în Marea Britanie, în universităti din Londra, Edinburgh, Manchester, Worcester si Birmingham, si Franta, în cadrul Universitătii „Jean Jaures” din Toulouse.  

Programul de Internship va fi plătit si se va derula în perioada iulie – august, iar la finalul acestuia cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati în cadrul eMAG.

Fondat în 2001 de antreprenori români, eMAG este un pionier al pietei de comert online din România si a devenit un lider regional, cu prezentă în Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 15 ani investeste constant în servicii care ajută clientii să salveze timp si bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă crestere atât prin oferta proprie, cât si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare în rate prin eCredit, aplicatia de mobil si „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant prin swipe.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar