transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-03-2016

Epson Romania: tintim o crestere de 20% a vanzarilor de imprimante in 2016

Epson Romania: tintim o crestere de 20% a vanzarilor de imprimante in 2016
 Alte stiri la aceasta categorie

Epson a înregistrat anul trecut o crestere de peste 80% a numărului de imprimante si multifunctionale inkjet vândute pe piata din România, fată de anul precedent. Avansul a venit pe fondul extinderii gamei de echipamente Epson destinate utilizatorilor casnici, dar si a celei pentru sectorul business, reluării investitiilor companiilor din sectorul privat, dar si al nevoilor clientilor rezidentiali, care s-au orientat către imprimante cu jet de cerneală cu preturi de achizitie mai mari, dar care au costuri de exploatare mult mai mici. Această tendintă se va mentine si pe parcursul acestui an, însă ritmul de crestere se va tempera.

„Estimăm că 2016 va fi, de asemenea, un an de crestere, însă într-un ritm mai lent în comparatie cu cel de anul trecut. Ne propunem un avans de aproximativ 20% a numărului de echipamentele vândute pe toate segmentele pe care activăm1, concomitent cu cresterea cotei de piată. Cât priveste întreaga piată de imprimante, aceasta beneficiază de un context favorabil, cu destul de mult loc pentru crestere, în măsura în care companiile si institutiile publice se află în momentul în care înlocuiesc imprimantele achizitionate acum câtiva ani”, adaugă Simona Decuseară.

Reducerea costurilor rămâne principalul argument luat în calcul de clienti si care s-a aflat si anul trecut la baza deciziei de cumpărare a unei imprimante. Astfel, preferintele consumatorilor s-au îndreptat în 2015 tot mai mult către imprimantele cu cerneală si, în special, către cele dotate cu sistemul de recipiente reîncărcabile cu cerneală.

Epson a lansat la sfârsitul anului trecut o gamă similară, destinată volumelor mari de documente imprimante din companii si institutii, seria WorkForce RIPS (Replaceable Ink Pack System), ce reduce costurile de imprimare cu 50% fată de echipamentele laser competitoare.

Aceste echipamente se adresează clientilor cu volume mari de tiparire si care doresc functionalităti extinse (retea, duplex, scan to email, scan to folder, print securizat), având costuri de tipărire alb-negru care ajung la 10 lei pentru 1.000 de pagini. În plus, aceste echipamente pot fi oferite clientilor finali prin diverse tipuri de contracte: închiriere, pret pe pagină, service total etc.

„Valoarea pietei locale de imprimante inkjet a urcat în 2015 cu aproape 20%, la aproximativ 10 milioane de euro. Piata de imprimante este împărtită în prezent între echipamentele cu jet cerneală si cele cu laser si ocupă ponderi relativ egale în numărul de unităti vândute. În ceea ce priveste zona imprimantelor inkjet, pe care avem o prezentă importantă, am urcat anul trecut la o cotă de piată de 23% din punct de vedere valoric”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România si Bulgaria.

Referitor la pretul imprimantelor inkjet Epson, acesta se situează între 499 de lei si 1.999 lei (TVA inclusă), cel mai vândut model având un pret estimativ de 850 de lei. Achizitia acestor imprimante presupune însă costuri zero cu cerneala timp de doi ani2.

Caracteristicile produselor si usurinta în folosire au fost alte argumente de care consumatorii au tinut cont în procesul de achizitie. Pe segmentul de business, controlul costurilor, cresterea productivitătii si reducerea timpului pe care un angajat îl alocă procesului de printing au contat foarte mult.

„Potrivit statisticilor noastre, aproape 80% dintre utilizatorii acestei tehnologii sunt cei care folosesc sistemele de imprimare acasă, în timp ce diferenta este acoperită de către mediul de business. Cu toate acestea, utilizarea imprimantelor cu cerneală este în continuă crestere si în mediul business, în măsura în care companiile încep să fie tot mai atente la costurile totale de exploatare, iar imprimarea inkjet serveste pe deplin acestei nevoi”, mai spune Simona Decuseară.
Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce priveste inovatiile, dedicându-se depăsirii asteptărilor prin intermediul solutiilor pentru piete diverse, precum cele destinate pentru birouri, utilizarea la domiciliu, comert si industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare si proiectoare 3LCD până la roboti industriali, ochelari inteligenti si sisteme de detectie si se bazează pe tehnologii originale compacte, economice si de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajati în 94 de companii din întreaga lume si este mândru de contributiile permanente aduse protejării mediului si comunitătilor în care operează.

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Având o fortă de muncă de 1.700 de angajati, vânzările Epson Europe în anul financiar 2014 au fost de 1.551 milioane de euro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar