transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2016

Ericsson si MTS aduc 5G in Rusia

Ericsson si MTS aduc 5G in Rusia
 Alte stiri la aceasta categorie

Ericsson si MTS se pregătesc pentru a demonstra potentialul retelelor 5G în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, care se va desfăsura în Rusia, cu ajutorul primului sistem de test pentru 5G ce va fi lansat în 2016. Cele două companii au semnat un Memorandum de Întelegere pentru dezvoltarea si introducerea tehnologiilor IoT si 5G.

Ericsson (NASDAQ: ERIC) si Mobile TeleSystems OJSC (MTS) (NYS: MBT, MOEX: MTSS), cel mai mare operator telecom din Rusia si Comunitatea Statelor Independente (CIS), vor coopera pentru dezvoltarea si lansarea 5G în Rusia.

Memorandumul de Întelegere (MOU) semnat între cele două companii va acoperi desfăsurarea de studii legate de spectrele retelelor de ultimă generatie, cât si constructia unui nou sistem de test pentru 5G. Companiile se vor concentra initial pe dezvoltarea cerintelor si modurilor de utilizare, cât si pe evaluarea performantelor si aplicabilitatea unor componente tehnologice cheie ale 5G. Proiectul va deschide un dialog si cu autoritătile guvernamentale legat de lungimile de bandă disponibile pentru 5G si cerintele pentru următoarea generatie de sisteme.

Parteneriatul va implica si implementarea unor tehnologii legate de 5G în reteaua MTS, precum Ericsson Lean Carrier si utilizarea unui spectru fără licentă, cât si alte tehnologii ce folosesc concepte de design pe care Ericsson le-a dezvoltat pentru 5G.

„Chiar dacă cerintele pentru noile standarde de comunicare sunt în stadiu de dezvoltare, este important pentru compania noastră să fie implicată în acest proces - ceea ce a si dus la semnarea acordului cu Ericsson”, a  mentionat Andrey Ushatskiy, Vice President, Technology and IT, Chief Technology and Information Officer, MTS.

„Anul viitor vom începe să testăm solutiile dezvoltate de furnizorii nostri printr-o serie de proiecte pilot în reteaua MTS, astfel încât ambele părti să beneficieze de o întelegere completă a performantei solutiilor din reteaua noastră 5G.

Lucrând proactiv în cadrul procesul de standardizare 5G, vom fi pregătiti să construim primele etape ale retelei care ne va schimba semnificativ vietile si rolul lucrurilor din jurul nostru si care va deschide noi orizonturi în toate domeniile – case, scoli, medicină, stiintă, transport, divertisment si multe altele.”

„Ericsson conduce dezvoltarea tehnologiei 5G împreună cu partenerii si operatorii nostri, pentru a oferi viteze de transfer de date mai mari, latentă scăzută si fiabilitate din ce în ce mai mare la conectare. Proiectul reprezintă un punct de referintă si implică Rusia în dezvoltarea celor mai inovatoare tehnologii. Până în 2018, plănuim să desfăsurăm cercetări, să testăm si să implementăm  tehnologii cheie ce vor îmbunătăti performanta si acoperirea retelei MTS. 5G va revolutiona experienta utilizatorului în ceea ce priveste tehnologiile mobile pe durata Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.”

Dialog împreună cu autoritătile cu privire la utilizarea spectrului pentru 5G

În 2016, implementarea proiectului pilot în LTE-U (LTE-Unlicensed) / LAA (Licensed-Assisted Access) ce implică utilizarea interfetei radio LTE în bandă nelicentiată 5GHz împreună cu puncte fixe de acces Wi-Fi. Solutia oferă acoperire si capacitate mai bună, si combină retelele Wi-Fi deja existente cu resursele retelei mobile.

Testarea tehnologiei Ericsson Lean Carrier. Solutia foloseste arhitectura 5G pentru optimizarea traficului dintre celule, eliminarea interferentelor, simplificarea administrării retelei si cresterea vitezei de transfer de date.

Demonstrarea noilor tehnologii radio pentru IoT: EC-GSM (acoperire extinsă pentru GSM), LTE-M (pentru comunicatiile Machine-type), NB-IoT (Narrowband IoT). Tehnologiile vor îmbunătăti retelele GSM si LTE deja existente pentru a oferi o acoperire mult mai mare în spatii interioare, o durată de viată a bateriei mai mare si ajutor pentru dispozitivele folosite în diverse aplicatii IoT.

În 2017, lansarea solutiilor pilot pentru 5G folosind transmisii de date de viteză mare în banda de 15 GHz.

Construirea zonei de test pentru demonstrarea solutiilor tehnologiei 5G pe durata Campionatului Mondial de Fotbal 2018 în Rusia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar