transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-09-2015

HEX IT isi extinde portofoliul de solutii prin preluarea Enterprise Concept

HEX IT isi extinde portofoliul de solutii prin preluarea Enterprise Concept
 Alte stiri la aceasta categorie

Integratorul de aplicatii Hex IT anuntă preluarea integrală a Enterprise Concept, liderul pietei de BPM (Business Process Management) din România, inclusiv a birourilor pe care compania le detine în Bucuresti, Cluj si Iasi, în Republica Moldova, dar si în Germania. Prin această preluare, Hex IT îsi extinde portofoliul de solutii destinat optimizării proceselor de business ale clientilor săi. Astfel, într-o notă inovativă, Hex IT contribuie la îmbunătătirea si cresterea consistentei afacerilor partenerilor, oferindu-le si alte optiuni decât clasicul ROI, deja consacrat pe piata de IT.

“Reunite, echipele Hex IT si Enterprise Concept numără acum peste 50 de consultanti, programatori si ingineri IT certificati în consultanta de business (de ex. Six Sigma, Lean, etc.) si diverse tehnologii, constituind astfel un pol important de consultantă BPM si IT pentru mediul enterprise si cel al companiilor medii private. Portofoliul nostru de clienti include companii mari, din multiple industrii, precum Arabesque, Agricover, Carrefour, Mega Image, AD Pharma, Volksbank, Groupama, McDonalds, Volksbank, Vodafone, Allianz si altii. Preluarea Enterprise Concept ne încurajează să ne stabilim obiective ambitioase de business si în 2016, cifra estimată de afaceri fiind de aproximativ 2 milioane de Euro.

Din dorinta de perfectionare continuă am inaugurat de curând si un centru de suport în Bucuresti, în care utilizăm aplicatiile proprii Help Desk si Ticketing, asigurând mentenantă si suport profesionist pentru clientii nostri. Vrem să oferim companiilor partenere un nivel de profitabilitate cât mai ridicat, iar acest target poate fi atins fie prin generarea de reduceri de costuri la nivelul proceselor de business, fie prin implementarea de aplicatii cu impact în cresterea veniturilor”, a declarat Radu Voicu, CEO al Hex IT si Enterprise Concept.George Cretu,  fondator Enterprise Concept, completează: “Enterprise Concept împlineste anul acesta 10 ani de activitate si tot atâtia de când contribuie la îmbunătătirea activitătii partenerilor săi, prin eficientizarea proceselor de business. În urma acestei preluări, definită de investitiile si aportul managerial puternic pe care Hex IT le-a adus, urmărim să asigurăm angajatilor si partenerilor de afaceri Enterprise Concept un portofoliu amplu de competente si solutii, dar si să ne extindem activitatea la nivel national si international.”

Ca dovadă a parteneriatului ce a stat la baza preluării, George Cretu, fondatorul Enterprise Concept va rămâne în continuare alături de Enterprise Concept, în calitate de Business Management Consultant.

Integrator de aplicatii, partener Oracle, McAfee, Imperva si Microsoft, Hex IT este un furnizor român de software si servicii în zonele de HR, CRM, securitate, audit securitate, fondat în 2014 de către Radu Voicu, după o experientă de peste  15 ani pe piata de software de business si integrare de aplicatii.

Furnizor de BPM, înfiintat în 2005 de antreprenorul român George Cretu, Enterprise Concept detine o ofertă unică în peisajul software-ului de business românesc.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar