transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-05-2016

Huawei aduce cele mai noi tehnologii IT&C de top la expozitia Huawei Roadshow 2016 din Bucuresti

Huawei aduce cele mai noi tehnologii IT&C de top la expozitia Huawei Roadshow 2016 din Bucuresti
 Alte stiri la aceasta categorie

Huawei, unul dintre principalii furnizori globali de solutii în domeniul IT&C, aduce si în acest an, la Bucuresti, cele mai noi si performante tehnologii din domeniul IT&C, într-un camion personalizat, în cadrul expozitiei Huawei Roadshow 2016.

Huawei Roadshow a devenit, în ultimii ani, o traditie asteptată în întreaga lume, numărul oraselor vizitate crescând de la an la an. În 2015, acest camion personalizat cu cele mai noi tehnologii marca Huawei, a fost expus în peste 20 de mari orase europene. România, a fost din nou inclusă pe traseul acestei expozitii, fiind considerată una dintre destinatiile în care tehnologia de ultimă oră contribuie la dezvoltarea noii generatii de talente locale.

Vlad Doicaru, Enterprise & Integrated Accounts Director al Huawei Romania: „În contextul transformărilor digitale de pe piata locală si internatională, ne dorim ca prin acest eveniment să oferim o privire de ansamblu asupra actualizărilor care au loc în domeniul IT&C. Solutiile si tehnologiile prezentate contribuie la modernizarea infrastructurii digitale, a operatiilor de business de succes si la dezvoltarea solutiilor inovatoare pentru IoT, Cloud Transformation, Data Center, Server & Storage, Mobile Network, Ultra Broadband si securitate.”

Camionul personalizat pentru Huawei Roadshow 2016 se va găsi în perioada 23-25 mai în fata hotelului Pullman, iar între 26-27 mai, în fata hotelului Caro din Bucuresti.

Compania Huawei a intrat pe piata din România în 2003, iar de atunci, a contribuit la modernizarea industriei de telecomunicatii din tară, prin obiective pe termen lung de dezvoltare sustenabilă. Huawei Romania investeste nu doar în tehnologie, ci si în oameni.

În prezent, în cadrul companiei există peste 1200 de angajati, iar peste 75% dintre acestia sunt angajati români.

Huawei este un furnizor de top la nivel global în domeniul solutiilor de tehnologie pentru informatii si comunicatii (IT&C). Scopul companiei este sa imbunatateasca viata si să creasca eficienta printr-o lume mai bine conectată. Impulsionată de inovatia orientată spre client si de parteneriatele deschise, compania Huawei si-a consacrat un portofoliu de solutii IT&C complete, care le oferă clientilor avantaje competitive în domeniul retelelor, dispozitivelor si cloud computing-ului pentru telecom si companii.

Cei 170.000 de angajati Huawei la nivel mondial sunt dedicati creării maximului de valoare pentru operatorii de telecom, companii si consumatori. Solutiile, produsele si serviciile IT&C inovatoare sunt utilizate în peste 170 de tări si regiuni, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, detinută integral de către angajatii săi.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar