transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2016

Inscrierile la Innovation Labs 2016 sunt deschise pentru Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara

Inscrierile la Innovation Labs 2016 sunt deschise pentru Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara
 Alte stiri la aceasta categorie

Innovation Labs 2016, principalul program de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice din România, invită tinerii pasionati de tehnologie să-si aducă ideile la viată în programul organizat în Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara. Innovation Labs este dedicat tinerelor echipe, care au o idee creativă de tehnologie, dornice să trăiască experienta unui start-up tehnic, în ecosistemul românesc de business, alături de mentori de top, antreprenori si specialisti în domeniul tehnologiei. Programul este organizat de Tech Lounge în parteneriat cu Orange, Carrefour si The Romanian-American Foundation.

Tinerii participanti pornesc de la o idee pe care o rafinează treptat si o transformă într-un prototip viabil si persuasiv, cu sprijinul mentorilor. Directiile Innovation Labs 2016 sunt: Agricultură, Cyber-Security, Health & Lifestyle si Retail. 

Structura programului Innovation Labs 2016

Innovation Labs 2016 va debuta cu Hackathon-ul din Bucuresti, între 5 - 6 martie 2016, în Universitatea Politehnica din Bucuresti. Tinerii sunt invitati să se înscrie până pe 3 martie 2016, completând formularul disponibil pe website-ul programului: www.innovationlabs.ro. O săptămână mai târziu, între 12 – 13 martie 2016, vor avea loc Hackathoanele din Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara. Perioada de înscriere pentru acestea este până pe 10 martie 2016, iar înscrierile se pot face tot pe www.innovationlabs.ro.Hackathon-ul de 24 de ore oferă tinerilor sansa de a-si contura ideile mai clar, a le demonstra în practică si a-i convinge pe cei din jur de potentialul lor. Cele mai bune echipe vor continua în programul de mentorat din martie – mai, întâlnindu-se săptămânal cu specialisti din industria ICT si din ecosistemul antreprenorial pentru a-si rafina prototipul initial spre un produs viabil cu aplicatii directe în piată.

Echipele îsi prezintă prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, în fata potentialilor investitori, parteneri si mass media. Este un eveniment vibrant si în acelasi timp un nou început pentru echipe – care au sansa de a câstiga atentia finantatorilor si utilizatorilor.

Răzvan Rughinis, co-fondator Innovation Labs: „Innovation Labs este un loc de întâlnire al tinerilor care vor să-si vadă ideile functionând realmente si al profesionistilor în start-up-uri tech, care îi ghidează pe drumul adesea surprinzător de la concept la prototip. O idee poate fi interesantă, dar un prototip tangibil este atât o experientă de neuitat pentru tinerii care-l aduc la viată, cât si un posibil punct de lansare pentru un produs de impact, care schimbă viata utilizatorilor. Atât la Hackathon cât si în perioada de mentorat, echipele lucrează intens pentru a-si crea propriile produse si a răspunde unor dorinte reale ale utilizatorilor. Innovation Labs a ajuns la cea de-a 4-a editie, demonstrând în fiecare an creativitatea tehnică si perseverenta tinerilor în a-si găsi propria cale. Terenul este acum pregătit pentru Innovation Labs 2016.”

Innovation Labs 2016 este un program organizat de către Tech Lounge, Simplon, Fundatia Comunitară Sibiu si BanatIT cu sprijinul Orange, Carrefour, The Romanian-American Foundation si al partenerilor: Microsoft, IXIA, Bloomberg, Intel Software, Adobe, Electronic Arts, Cisco Romania, Cyberint, Asociatia Patronală a Industriei de Software si Servicii (ANIS), împreună cu partenerii academici: Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Politehnica Timisoara si Universitatea de Vest din Timisoara.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar