transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2015

Maguay a organizat No Time for Downtime, editia 2015

Maguay a organizat No Time for Downtime, editia 2015
 Alte stiri la aceasta categorie

Maguay a organizat pe 1 octombrie 2015, la JW Marriott Hotel evenimentul anual  No Time For Downtime, dedicat echipamentelor si infrastructurii critice pentru siguranta organizatiilor. Editia din acest an a reunit peste 200 de specialisti IT din Romania, care au avut ocazia de a discuta direct cu lideri si generatori de tehnologie, la nivel mondial precum: Intel, Oracle, Symantec - Veritas, Fortinet, Nexenta, Promise si VMware.

„Pentru a 13-a oara am adus laolalta cele mai mari nume din domeniul IT, cu care suntem parteneri la cel mai inalt nivel. Am prezentat noutatile hardware si software accesibile imediat in produsele si solutiile noastre. Am pus fata-n fata specialistii IT care folosesc aceste tehnologii si dezvoltatorii care le produc. Intregul eveniment a fost un dialog intre profesionistii care stau in spatele sistemelor de anvergura care ne simplifica, ne imbunatatesc viata si ne protejeaza. O dezbatere la cel mai inalt nivel despre echipamentele si infrastructurile critice ale organizatiilor si institutiilor. A 13-a editie nu a fost una ghinionista ci din contra: am sarbatorit 13 ani de Uptime, 13 ani de editii NTFD in care am pus punctul pe i. Infrastructura.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.Pe parcursul evenimentului au fost organizate sesiuni de prezentari tehnice si o expozitie cu cele mai noi solutii pentru optimizarea infrastructurii organizatiilor. Dintre produsele si solutiile expuse in showcase:

Platforme de storage unificat eXpertStor si PowerStor, cu functionalitati enterprise si hardware standardizat, bazate pe software NexentaStor si servere Maguay eXpertServer;

Solutia Maguay de stocare de tip Full-Flash, pentru performanta maxima;

Solutii pentru DataCenter: serverul Maguay eXpertServer quad-procesor, bazat pe noile procesoare Intel Xeon E7 v3;

Solutii de securitate, virtualizare, High Performance Computing si procesare paralela, stocare, back-up si arhivare;

Solutie Oracle de back-up pe banda cu management centralizat;

iTrack - solutia avansata de management si monitorizare prin GPS a flotei auto si solutia de optimizare rute de distributie;

Solutiile de e-learning Maguay pentru mediul academic si corporate, precum si sistemul de testare profesionala Maguay QuizMaster;

Servicii IaaS – Infrastructure as a Service si servicii de colocare in Data Center, oferite de Phoenix IT;

Servicii de alocare si administrare resurse precum spatiu de adrese IPv4 si IPv6, sau numere de sistem autonom (ASN), ofertite de Phoenix IT, in calitate de LIR (Local Internet Registry);

Demo Bitdefender GravityZone;

Gama Maguay de sistemele portabile si desktop pentru office, statii grafice si gaming.

In cadrul sesiunii de prezentari Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay a prezentat produsele noi din portofoliul Maguay si proiectele implementate de companie in 2015. De asemenea, la inceputul prezentarii acesta a vorbit despre evolutia companiei si serverele Maguay de acum 15 ani, bazate pe cele mai noi tehnologii - ale acelor timpuri - si pe procesoarele Intel Pentium III Xeon – iar in showcase participantii au putut vedea, in zona de „Muzeu Maguay” serverul respectiv si echipamente din acea perioada.

Reprezentantul Intel Corporation, Alexey Belogortsev, Technical Consultant EMEA, a vorbit despre inovatia in procesarea datelor si a facut o trecere in revista a roadmap-ului de platforme Intel, cu beneficiile pe care le aduc noile tehnologii.

„Pentru a 13-a oara consecutiv, Maguay a prezentat produsele si solutiile bazate pe cele mai noi tehnologii Intel, in cadrul celui mai longeviv eveniment de infrastructura critica de la noi. Cu mandrie spunem ca piata serverelor si solutiilor de infrastructura s-a maturizat si ca prin intermediul partenerilor ca Maguay am reusit sa realizam foarte multe proiecte importante, bazate pe tehnologii Intel.” a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.

Christian Browers, Regional Sales Manager CEE Nexenta Systems, a prezentat solutii enterprise inovative de stocare de tip „open-source software-defined storage” – solutii pe care Maguay le integreaza in echipamentele proprii Maguay eXpertStor.

Prezentarea Oracle sustinuta de Costin Jiurjiu, Senior Sales Consultant, Oracle Romania a pus accentul pe subiectul Disaster Recovery: The Hybrid Cloud.


Madalin Vasile, Systems Engineer Fortinet a vorbit despre Protectia avansata la amenintari – ATP care se bazeaza pe mai multe tipuri de tehnologii de securitate, produse, si de cercetare - fiecare componenta a acestei tehnologii avand un rol diferit, dar care impreuna lucreaza pentru a combate aceste atacuri din retea, care pot ajunge cu usurinta in device-urile utilizatorilor.
Prezentarea sustinuta de Marius Turlea, Technology Solutions Manager, Veritas a pus accentul pe solutia software-defined Storage Veritas InfoScale.

In ultima sesiune de prezentari, Cristian Radu, Senior System Engineer VMWare, a vorbit despre solutia VMware NSX. Dragos Georgescu de la Intel a prezentat platforma software Intel Data Center Manager care gestioneaza in timp real date cu privire la consumul de energie si regimul termic pentru o gama larga de servere si echipamente de datacenter, platforma care sta la baza solutiei Maguay DCIM Console. In ultima prezentare a evenimentului, Mihaela Neacsu, Consultant Phoenix IT a prezentat solutii Microsoft de monitorizare a infrastructurii IT si management integrat al echipamentelor mobile, PC-uri on-premise si virtualizate, precum si avantajele SAM pentru un management mai bun al activelor IT din organizatii.

Maguay este cel mai important producator roman de echipamente informatice: notebook-uri, PC-uri, servere, storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, in ultimii 10 ani  Maguay este cel mai mare producator roman de servere -  fiind singurul producator roman din Top 5 Server vendors.

In 2012 compania Maguay a fost premiata de catre Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel.
Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil sa implementeze si sa livreze „la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate.

Brand-ul Maguay se diferentiaza pe piata IT din Romania prin oferirea solutiilor personalizate in functie de nevoile clientilor, atat din punctul de vedere al sistemelor informatice, cat si la nivel software.

Calitatea serviciilor si produselor oferite de Maguay este garantata de parteneriatele cu cei mai buni integratori si furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar