transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-02-2016

MasterCard si Orange extind acceptarea MasterPass in Romania

MasterCard si Orange extind acceptarea MasterPass in Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

MasterCard, lider în dezvoltarea solutiilor digitale de plată si operator al celei mai rapide retele de procesare a plătilor din lume, anuntă extinderea retelei de acceptare a MasterPass în România, prin integrarea suitei de servicii digitale în cadrul platformei Orange România, liderul pietei locale de telefonie mobilă.

Cele două companii îsi continuă astfel parteneriatul pe termen lung, cu obiectivul de a dezvolta si implementa cele mai inovatoare si sigure tehnologii, prin integrarea uneia dintre cele mai moderne si eficiente solutii disponibile în peisajul global al plătilor digitale. În acelasi timp, MasterCard si Orange România îsi consolidează eforturile mutuale depuse pentru promovarea plătilor electronice si diversificarea gamei de solutii digitale disponibile consumatorilor din România.

În urma integrării MasterPass, ce va avea loc în luna martie, consumatorii vor beneficia de o experientă la plată simplificată, din portofelele lor digitale MasterPass. Prin selectarea optiunii “Cumpără cu MasterPass” ca metodă de plată, utilizatorii nu mai trebuie să introducă informatiile de card si adresa pentru fiecare cumpărătură realizată online sau pe mobil, acestea fiind transmise securizat din portofelul digital al consumatorului către Orange prin intermediul MasterPass.

“MasterCard este unul dintre liderii globali ai tranzitiei către plăti digitale, produsele noastre inovatoare setând noi standarde în ceea ce priveste conectarea consumatorilor cu solutiile tehnologice ale viitorului. Ne bucurăm să avem în Orange un partener care explorează potentialul de inovare în universul digital al plătilor si care ne împărtăseste viziunea, de a oferi consumatorilor cele mai noi servicii, a le furniza beneficii si a le îmbunătăti experienta la plată – iar aceasta este esenta unui parteneriat autentic.” a declarat Gabriel Ghită, Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard.

MasterPass este prezent în 29 de tări la nivel international, iar între martie si septembrie 2015, tranzactiile prin MasterPass în Europa au înregistrat o crestere medie lunară de 40%, demonstrând satisfactia si încrederea utilizatorilor fată de acest produs.“Clientii nostri folosesc din ce în ce mai mult plătile online, de aceea ne dorim să venim în întâmpinarea lor, să aducem inovatia si progresul tehnologiei în toate interactiunile lor cu Orange România. Portofelul digital, lansat în parteneriat cu MasterCard le va oferi celor care fac plăti frecvente online posibilitatea de a face o plată cu doar un click, o experientă de cumpărare rapidă si facilă pe toate canalele conectate.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

MasterPass este solutia digitală de plată a MasterCard care simplifică întreaga experientă de plată pentru consumatori, permitându-le să plătească cu portofelul digital preferat, de pe orice dispozitiv, oriunde MasterPass este acceptat. Serviciul de checkout MasterPass oferă comerciantilor care doresc cresterea tranzactiilor de cumpărare si a vitezei, o modalitate simplă de a accepta plăti prin portofele digitale emise oriunde în lume, oferind o experientă de cumpărare mai rapidă, usoară si sigură, pentru clientii lor ocupati. MasterPass oferă băncilor, comerciantilor si partenerilor o gamă largă de solutii de portofel digital – de la cele “la cheie”, la cele complet personalizabile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar