transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-10-2015

MasterPass va fi integrat in portofelul electronic ZebraPay Wallet

MasterPass va fi integrat in portofelul electronic ZebraPay Wallet
 Alte stiri la aceasta categorie

Platforma digitala MasterPass va fi integrata in noul portofel electronic ZebraPay Wallet. Parteneriatul dintre Mastercard si ZebraPay, cel mai mare procesator de plati in numerar prin tehnologia self-service din Romania, va facilita accesul utilizatorilor la o modalitate moderna de plata a facturilor si cumparaturilor online prin intermediul unei singure aplicatii, pentru o experienta de plata imbunatatita. Astfel, consumatorii vor avea acces la reteaua de peste un sfert de milion de comercianti din intreaga lume care accepta MasterPass. Portofelul ZebraPay va fi disponibil in primul trimestru al 2016.

ZebraPay Wallet este un portofel digital, dezvoltat de ZebraPay in colaborare cu elvetienii de la Smartlink. Prin intermediul aplicatiei, clientii ZebraPay vor putea avea acces la toate serviciile disponibile pe terminalele ZebraPay si, in plus, vor putea face plati prin MasterPass. Oriunde vor gasi optiunea de plata, „Cumpara cu MasterPass”, clientii ZebraPay vor putea plati simplu, fara a mai fi nevoie de introducerea datelor cardului, acestea fiind stocate intr-un mediu securizat si certificat in acest sens. in acelasi timp, prin intermediul portofelului digital ZebraPay, consumatorii vor avea acces imediat la informatiile lor si la istoricul de tranzactii, acestea fiind stocate in cadrul aplicatiei. 

Un alt serviciu nou si inovator care va fi disponibil in portofelul digital ZebraPay va fi transferul de bani person-to-person (P2P), valabil pentru clientii aflati pe teritoriul Romaniei.

Aceasta noua functionalitate garanteaza o experienta simplificata si convenabila pentru trimiteri rapide de bani, direct din aplicatie.

Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard Europe, a declarat: ”Asistam la o dezvoltare accelerata a segmentului de plati digitale, din ce in ce mai multi jucatori din piete diverse dorind sa ofere o experienta mai buna clientilor lor. Consumatorii devin mai exigenti si isi doresc acces mai simplu la servicii precum platile de facturi, incarcari de cartele sau transferuri de bani, mobilitatea devenind prioritara, toate acestea fara a sacrifica securitatea datelor si a tranzactiilor. ZebraPay au inteles aceste schimbari de comportament, asumandu-si rolul de lider inovator al pietei pe care activeaza. MasterCard a imbratisat ideea ZebraPay, respectandu-si astfel angajamentul de a sustine dezvoltarea pietei romanesti de servicii si plati electronice si de a oferi posesorilor de carduri din Romania cele mai sigure si moderne solutii de plata”.

„ZebraPay Wallet este un produs nou, menit sa ofere clientilor nostri un serviciu care sa le usureze viata, avand in acelasi timp un nivel inalt de securitate. Noul portofel electronic este intuitiv, extrem de simplu de utilizat si a fost creat atat pentru cei peste 1 milion de clienti ZebraPay, utilizatori ai terminalelor de plata self-service care vor putea face pasul catre era digitala, cat si pentru cei ce utilizeaza exclusiv metode de plata fara numerar. Parteneriatul cu Mastercard este un pas important, care promite inovatii viitoare”, spune Adrian Badea, CEO ZebraPay.

MasterPass este disponibil in prezent in 24 de tari din jurul lumii, inregistrand o crestere medie lunara a tranzactiilor in Europa de 40%, in ultimele sase luni, ceea ce demonstreaza satisfactia si gradul de incredere al consumatorilor fata de acest produs. in acelasi timp, prin simplificarea experientei la momentul procesarii platii, este asteptat un efect pozitiv la nivelul comerciantilor, pe baza reducerii procentajului de abandon al cosului de cumparaturi.

Pentru mai multe informatii despre cele mai noi produse si solutii tehnologice ale MasterCard, va asteptam  la standul nostru din cadrul expozitiei Internet & Mobile World 2015, 7 - 8 octombrie 2015.

MasterPass le permite cumparatorilor sa utilizeze un portofel digital unde isi pot stoca toate datele cardului si ale adresei intr-un singur loc, in conditii de comoditate si siguranta. Cumparatorii pot economisi timp si utiliza MasterPass, oricand si oriunde in lume. Dat fiind ca unii consumatori uneori abandoneaza cumparaturile cand utilizeaza un dispozitiv mobil, simplitatea, viteza si comoditatea asigurate de MasterPass pot ajuta comerciantii sa-si mareasca incasarile, dar si sa restranga costurile. MasterPass ajuta, in acelasi timp, la generarea unei loialitati fata de comerciant, prin stocarea si validarea automata a cardului de fidelitate al unui cumparator, in timpul checkout-ului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar