transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-06-2016

Noi magazine QuickMobile in Suceava si Constanta - investitie de 100.000 de euro

Noi magazine QuickMobile in Suceava si Constanta - investitie de 100.000 de euro
 Alte stiri la aceasta categorie

Reteaua de magazine fizice QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, se extinde în Suceava si Constanta. Compania a investit 100.000 de euro pentru deschiderea a două noi unităti proprii de tech retail. Magazinul QuickMobile din Suceava se află în centrul comercial Iulius Mall, iar noua locatie din Constanta va fi inaugurată în City Park.

Noul magazin QuickMobile din Suceava fost deschis pe 18 iunie, iar inaugurarea celui din Constanta este programată pe 2 iulie. Ambele unităti de tech retail au, fiecare, suprafate de circa 40 metri pătrati si vor oferi locuitorilor celor două orase, dar si celor din împrejurimi, ultimele noutăti în materie de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii.

”Constanta si Suceava au un potential de dezvoltare ridicat si sunt puncte strategice pe harta extinderii QuickMobile la nivel local. Prin inaugurarea celor două magazine fizice venim în întâmpinarea tuturor celor care vor să aibă cele mai noi produse tech, la scurt timp de la lansarea lor. Din experienta noastră de până acum, cu sigurantă, cele mai vândute produse în noile unităti de tech retail vor fi telefoanele mobile si accesoriile destinate acestora, urmate de tablete si alte gadgeturi, precum smartwatch-urile sau brătările fitness”, declară Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Conform estimărilor companiei, achizitia medie se va situa la circa 800 de lei în Suceava, în timp ce în Constanta bonul mediu de cumpărături va ajunge la aproximativ 1000 de lei, diferenta fiind generată de nivelul de trai mai ridicat din sud-est, sustinut atât activitătile portuare, principalul motor financiar al zonei, cât si de turism.În schimb, potrivit General Manager-ului QuickMobile, magazinul din Suceava are un atu important, datorită pozitionării sale, aproape de granita cu Ucraina si Republica Moldova. Astfel, vecinii de peste Prut si cei din Nord pot cumpăra produse tech prin serviciul Tax Free, care asigură restituirea TVA-ului tuturor persoanelor fizice din afara UE, la achizitia de produse în valoare de cel putin 800 de lei, în magazinele fizice.

Pe lângă noile unităti de tech retail deschise în Constanta si Suceava, QuickMobile mai are, în prezent, magazine fizice în Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Sighetu Marmatiei. De asemenea, prin shop-ul online, QuickMobile livrează în întreaga tară si, prin QuickMobileShop.com, operează comenzi în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.

Dincolo de deschiderea noilor magazine, pentru anul acesta compania a anuntat un plan amplu de extindere a retelei QuickMobile la nivel national, care vizează inclusiv inaugurarea altor sase unităti noi, în sistem de franciză, în mai multe orase mari din tară, precum Sibiu, Brasov, Oradea, Pitesti, Ploiesti si Tg. Mures.

După 11 ani de la înfiintare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins si a disponibilitătii produselor în stoc. QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din România, fiind completat de o retea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din tară.

În 2015, compania s-a extins pe piata internatională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan international, QuickMobile a externalizat operatiunile de service (reparatie/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de receptie specializat în service si retur din Europa, respectiv Service-Return.com.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar