transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-06-2016

Noile Huawei P9 si Huawei P9 Plus au adus o crestere puternica pentru Huawei la nivel global

Noile Huawei P9 si Huawei P9 Plus au adus o crestere puternica pentru Huawei la nivel global
 Alte stiri la aceasta categorie

Huawei Consumer Business Group a anuntat că, după lansarea de la Londra a celor mai noi flagship-uri Huawei P9 si P9 Plus, acestea au înregistrat vânzări neasteptat de mari la nivel global. Livrările globale de smartphone-uri P9 si P9 Plus au depăsit 2,6 milioane de unităti la doar 6 săptămâni după lansare, având cifre record de vânzări în tări precum China, Franta, Marea Britanie si Finlanda.

Devenind instantaneu un produs popular, vânzările smartphone-ului Huawei P9 sunt cu 130% mai mari decât vânzările modelului P8 pe pietele globale. Aceste rezultate remarcabile au crescut cota de piată a companiei la nivel mondial la 8,5% si întăresc pozitia companiei în top 3 producători de smartphone-uri.


Pe parcursul T1 2016, Huawei a livrat 28,3 milioane de unităti la nivel global, o crestere de 64% fată de anul precedent.

Huawei a obtinut, deasemenea, realizări importante pe pietele regionale, precum:

Vânzări masive de Huawei P9: Huawei P9 a devenit foarte popular la nivel global, realizând un număr semnificativ de pre-comenzi si vânzări. În China, peste 5 milioane de pre-comenzi online au fost făcute într-o săptămâna de la lansarea sa la nivel mondial din Londra.

Vânzări P9 vs. P8: Vânzările de P9 sunt cu 130% mai mari decât vânzările modelului P8, pe pietele globale din afara Chinei.

În Franta, vânzările de P9 au crescut cu aproximativ 1.000 de procente, fată de cele ale modelului P8. De asemenea, vânzările Huawei P9 sunt peste cele ale modelului P8 si în Polonia si Finlanda, unde s-au înregistrat vânzări de 400% mai mari, iar în Marea Britanie si România acestea au fost de 3 ori mai mari.

“Huawei este axată pe crearea de dispozitive premium, care ilustrează devotamentul nostru pentru proiectare fără cusur si inovatie tehnologică”, a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.” Aceste dispozitive high-end atrag mai multi fani decât înainte, care doresc să utilizeze cele mai moderne smartphone-uri si cele mai inovatoare tehnologii integrate în ele. Atunci când consumatorii din întreaga lume se înghesuie pentru a fi primii care cumpără smartphone-uri Huawei, asa cum a fost în cazul modelelor P9 si P9 Plus, este clar că cererea pentru dispozitivele noastre este universală.”

Huawei a colaborat cu Leica Camera AG pentru a-si pune amprenta în ceea ce priveste sistemul dual camera integrat în P9 si P9 Plus, parteneriat ce a dus la crearea unor modele uimitoare, care oferă posibilitatea să surprinzi imagini cu adevărat colorate si reale. Sistemul dual camera duce fotografiile realizate cu smartphone-ul la nivelul următor, permitând utilizatorilor să capteze atât culori vii cât si imagini alb-negru izbitoare.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar