transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-04-2015

Noua oferta Orange - convorbiri nationale nelimitate sau 10GB trafic internet

Noua oferta Orange - convorbiri nationale nelimitate sau 10GB trafic internet
 Alte stiri la aceasta categorie

Cele mai recente statistici Orange România arată că 30% dintre clientii care folosesc internet mobil îl accesează zilnic. Încă de la primele momente ale diminetii ei află ultimele stiri, cum va fi vremea sau îsi verifică mailurile direct de pe telefon sau de pe tabletă, înainte de a ajunge la birou.

Din dorinta de a le oferi clientilor resurse relevante pentru tipul preferat de comunicare, Orange aduce în ofertă două tipuri de bonusuri: convorbiri nationale nelimitate sau 10GB. Astfel, în functie de resursele pe care le au deja în abonament, clientii îsi pot alege beneficiul care le completează cel mai bine nevoile zilnice de comunicare.

Bonusurile de mai sus devin disponibile clientilor care aleg să activeze sau să prelungească două abonamente pentru persoane fizice, din oferta curentă, din care unul să fie pe 24 de luni: un abonament de voce de minim 12 euro si orice abonament de internet, un abonament Orange TV sau un abonament de telefonie fixa si internet.

De exemplu, dacă un client alege să activeze sau să prelungească două abonamente de voce Cangur 12, poate avea pe amandouă convorbiri nationale nelimitate sau 10GB, ce se adaugă traficului de date inclus în pachete. Dacă optează pentru un abonament Cangur 12 si un abonament de date Colibri Explore 14, va primi pentru suma cumulată de 26 euro cele două bonusuri, convorbiri nationale nelimitate sau 10GB, câte unul pentru fiecare abonament.

„Viata cotidiană devine din ce în ce mai conectată la noile tehnologii, iar clientii au nevoie de mai multe resurse care să le permită comunicarea în orice clipă cu cei dragi, fie că preferă să vorbească la telefon sau să tină legătura prin intermediul retelelor sociale sau prin aplicatii. Având optiunea de a alege între convorbiri nationale nelimitate si 10GB le asigurăm clientilor nostri toate premisele unei comunicări eficiente.

” Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

În plus, Orange oferă de la 0 euro o gamă variată de telefoane si tablete, dedicate planurilor tarifare pentru care clientii optează cel mai frecvent. De exemplu, alături de abonamentul Cangur 12 clientii pot alege telefonul Alcatel OneTouch Pixi 3 la 0 eur, iar pentru abonamentul de date Colibri Explore 14 pot opta pentru noua tabletă Best Deal 4G, Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, la 0 EUR prin Buy-Back 4G. Cei care doresc să achizitioneze accesorii pentru tableta Huawei pot alege din oferta Orange compatibilă cu până la 40% discount.

Clientii Orange care au de cel putin 6 luni un abonament îsi pot schimba telefonul oricând doresc prin serviciul Early Upgrade. Astfel, ei pot opta pentru cea mai nouă ofertă si nu trebuie să mai astepte până la terminarea contractului anterior. În plus, prin Buy-Back 4G, clientii au o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar