transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-04-2016

PC Garage intra in grupul eMAG. Brandul va fi pastrat si dezvoltat

PC Garage intra in grupul eMAG. Brandul va fi pastrat si dezvoltat
 Alte stiri la aceasta categorie

PC Garage, magazin specializat în produse IT si electronice, devine parte a grupul eMAG în urma acordului de preluare încheiat în luna aprilie. În continuare, PC Garage îsi va dezvolta independent brandul si echipa si va intra pe piete noi cu ajutor strategic din partea eMAG.

Marius Ghenea, antreprenor: “Această tranzactie reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România si regional. În plus, este o recunoastere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul si asociatul meu Traian Cristea, cât si a modelului de business specializat al companiei, o constructie solidă si pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile si continuată de Traian si colegii nostri de echipă începând din 2009.”

Traian Cristea, director general PC Garage: “În cei 11 ani de când e pe piată, PC Garage si-a creat reputatia de specialist în solutii de IT si gaming, care stă foarte aproape de clienti printr-o comunitate pasionată. Am ajuns la un punct în care ne-am dorit să ne dezvoltăm mai departe si eMAG este cel mai bun partener pe care îl puteam avea. Împărtăsim multe valori si dorinta de a le oferi clientilor cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe piete noi.”

Iulian Stanciu, CEO eMAG: "PC Garage este un nume puternic si apreciat care a reusit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare si cunoastere foarte bună a produsului si a industriei.

Apreciez comunitatea puternică din spate si oamenii talentati din echipă. Având în vedere cresterea industriei de jocuri peste tot în lume si pozitionarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională si cresterea gamei de produse si servicii."

PC Garage va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea si platforma PC Garage vor fi păstrate si dezvoltate. Tranzactia se va finaliza după primirea avizului de la Consiliul Concurentei.

Fondat în 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online din România, cu peste 40.000 produse active si reprezintă un reper pentru toti pasionatii de produse gaming si IT. În comunitatea My Garage sunt peste 100.000 de membri pasionati de hardware si overclocking.

Fondat în 2001 de antreprenori români, eMAG este un pionier al pietei de comert online din România si a devenit un lider regional, cu prezentă în Bulgaria, Ungaria si Polonia.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar