transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-05-2016

Plata cu 1 click prin MasterCard si Maestro aduce transporturi gratuite ale comenzilor de la eMAG

Plata cu 1 click prin MasterCard si Maestro aduce transporturi gratuite ale comenzilor de la eMAG
 Alte stiri la aceasta categorie

MasterCard si eMAG răsplătesc utilizatorii care-si înrolează si utilizează un card MasterCard sau Maestro în optiunea “Plata cu 1 click” din aplicatia mobilă eMAG, cu trei transporturi gratuite ale produselor cumpărate. Campania “Shopping plăcut cu cardul tău MasterCard sau Maestro” dedicată stimulării plătilor cu cardul în aplicatia mobilă a eMAG, se va desfăsura până la data de 14 mai si se aplică tuturor comenzilor cu valoarea de minimum 100 lei, achitate online cu cardul MasterCard sau Maestro, utilizând optiunea “Plata cu 1 click”.

Optiunea „Plata cu 1 click” este o solutie ce usurează procesul de check-out si simplifică experienta de plată, asociind cardului un cod numeric criptat, prin intermediul căruia tranzactiile se desfăsoară în conditii de maximă sigurantă. Prin această solutie de plată, utilizatorul nu va mai trebui să completeze datele pentru fiecare tranzactie efectuată, accesând instant datele completate anterior prin intermediul aplicatiei mobile eMAG. În plus, datele cardului nu sunt înregistrate sau stocate, pentru cât mai multă protectie a informatiilor sensibile.

În perioada promotională, MasterCard, operatorul celei mai rapide retele de procesare a plătilor din lume, si eMAG, cel mai mare retailer online autohton, vor răsplăti clientii ce îsi vor înrola si utiliza cardurile MasterCard si Maestro cu 3 vouchere de transport cadou, un argument în plus pentru a stimula adoptia plătilor mobile în România, o tendintă aflată în crestere accelerată la nivelul pietei. Utilizarea din ce în ce mai extinsă a telefoanelor mobile în comertul modern deschide noi oportunităti de interactiuni pentru consumatori, si aduce nevoia de a moderniza experienta la plată a consumatorilor. Prin activarea si utilizarea solutiei card-on-file “Plata cu 1 click”, clientii eMAG îsi vor putea efectua cumpărăturile online prin intermediul dispozitivului mobil preferat si al cardului lor MasterCard sau Maestro, de oriunde si oricând, în deplină sigurantă.

“Suntem martorii celui mai mare proces de democratizare a plătilor electronice – iar telefonul mobil este, cu sigurantă, device-ul cu care ne petrecem cel mai mult timp si de la care ne dorim din ce în ce mai multe experiente.

M-shopping-ul, de oriunde si oricând, împreună cu optiunea de plată simplificată, are din ce în ce mai multi adepti si ne bucurăm să fim alături de eMAG.ro în stimularea acestei modalităti de plată, ce permite clientului să plătească de oricâte ori doreste, având confortul mentinerii datelor de card în deplină sigurantă", a declarat Gabriel Ghită, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

Campania “Shopping plăcut cu cardul tău MasterCard sau Maestro!” se desfăsoară în aplicatia de mobil a eMAG, până la data de 14 mai 2016.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar