transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2016

Platile digitale intermediate de NETOPIA mobilPay au crescut cu peste 25% in 2015

Platile digitale intermediate de NETOPIA mobilPay au crescut cu peste 25% in 2015
 Alte stiri la aceasta categorie

NETOPIA mobilPay, liderul plătilor digitale din România, a intermediat pe parcursul anului 2015 peste 2,6 milioane tranzactii online si mobile, în crestere cu 25% fată de anul anterior. În plus, mai bine de 45% din totalul acestora au fost realizate de pe dispozitive mobile.

Potrivit datelor NETOPIA mobilPay, si valoarea integrală a sumelor achitate digital în 2015 a crescut cu peste 60% comparativ cu anul trecut, cumulând peste 135 milioane euro. În ceea ce priveste valoarea medie achitată per tranzactie online în 2015, aceasta s-a situat la 230 lei.

Majoritatea plătilor intermediate de companie anul anterior au fost pentru produse IT&C, servicii si pachete turistice, dar si home & deco, fashion, produse de înfrumusetare, cărti si jocuri digitale. Dacă o tranzactie medie digitală realizată de români  în 2015 s-a ridicat la 230 lei, unii au ales să achite sume record, pentru mobilier high-end sau pachete turistice în destinatii exotice, în valoare de peste 10.000 euro. Mai mult, a compania procesat peste 40.000 tranzactii care au depăsit suma de 1.000 de euro.

”Anul trecut a fost încă unul cu cresteri pe toate liniile, în care ne-am convins că plătile digitale nu mai sunt viitorul, ci prezentul din realitatea românească.

NETOPIA mobilPay continuă avangarda plătilor mobile si pe mobilPay Wallet, singurul portofel digital din tară cu care se pot achita cumpărături la hypermarket, facturi, masa la restaurant si, mai nou, întretinerea la bloc”, declară Antonio Eram, CEO si Fondator al NETOPIA mobilPay.

Potrivit acestuita, un motor important în evolutia pe 2015 a fost portofoliul de clienti care au ales serviciile NETOPIA. Peste 2000 de comercianti noi procesează prin platforma mobilPay de anul trecut.

Plătile cu portofelul digital mobilPay Wallet: Avans de peste 200% în 2015

Achizitile realizate de români prin aplicatia mobilPay Wallet au crescut, de asemenea, cu peste 200% în 2015, volumul lor urcând cu 400%.

Utilizarea wallet-ului dezvoltat de NETOPIA a accelerat pe fondul introducerii de optiuni precum plata la  hipermarketuri Cora si Carrefour din Capitală, a transportului în comun în Cluj Napoca, Alba Iulia si Turda, de achitare a taxei de pod de la Fetesti sau a amenzilor de circulatie. Mai nou, începând din decembrie 2015, peste 20.000 de proprietari din Bucuresti îsi pot plăti întretinerea la bloc prin intermediul mobilPay Wallet, în baza unui parteneriat încheiat cu Scomet.ro, cel mai mare provider de servicii de administrare a blocurilor de locuinte din Capitală.

În ceea ce priveste valoarea medie a tranzactiei prin portofelul digital, aceasta s-a ridicat, anul trecut, la circa 50 lei, în scădere cu 50% fată de 2014, pe fondul numărului ridicat de tranzactii realizate pentru servicii mici din punct de vedere valoric, precum biletele de transport în comun si taxa de pod.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar