transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-09-2015

Pregatiri pentru Black Friday 2015 - valuri de promotii pentru activarea clientilor

Pregatiri pentru Black Friday 2015 - valuri de promotii pentru activarea clientilor
 Alte stiri la aceasta categorie

Prima parte din 2015 a adus vanzari insemnate pentru retailerii de bunuri de folosinta indelungata, care au stimulat consumul prin multe valuri de promotii de tip Black Friday - fie ca s-a facut sau nu referire la aceasta sintagma, un adevarat brand in materie de reduceri si promotii. Magazinele electroIT (online si offline) si hipermarketurile au fost cele care au lansat astfel de campanii, dorind sa ii determine pe clienti sa adopte mai rapid decizia de achizitie, fara a astepta perioada noiembrie - decembrie.

Astfel, in fiecare luna din 2015 a existat cel putin o campanie de tip Black Friday pe segmentul electroIT. Magazinele de top, dar si cele din esalonul secund, s-au intrecut in campanii promotionale. "Vedetele" au fost, ca de obicei, laptopurile, smartphone-urile, tabletele, televizoarele si electrocasnicele (atat cele mari, cat si cele mici - inclusiv cele din gama de ingrijire personala, precum epilatoarele, aparatele de tuns sau ondulatoarele de par).

Evenimentele de shopping organizate de magazine, in general pe durate limitate (chiar si o zi) au rolul de a impulsiona publicul si de a-i determina pe nehotarati sa cumpere in acel moment. "Sedusi" de discounturi si de termenul scurt in care acesta este valabil, clientii actioneaza chiar daca nu au planificat o achizitie in mod clar. Perspectivele economice s-au imbunatatit in Romania, multe persoane au inregistrat cresteri ale veniturilor, iar optimismul a ajuns si el la cote imbucuratoare, dupa ani multi de inghetare a consumului pe piata de bunuri de folosinta indelungata. Romanii au din nou "curajul" sa consume, iar acest lucru se observa in statistici si studii de piata.Magazinele online au "muscat" o cota mare din consumul general din 2015, pe acest segment. De la gadgeturi si pana la accesorii precum genti pentru laptop sau huse pentru telefoane si tablete, toate aceste produse sunt mai usor de cumparat de pe internet (si, de multe ori, disponibile la preturi mai mici decat in mediul offline). Este foarte simplu sa cumperi un aparat foto, un router wireless sau un laptop ultrabook de la un magazin online, eventual chiar sa platesti cu cardul in momentul efectuarii comenzii; procesul este extrem de comod si sigur, iar livrarea se face rapid prin intermediul firmelor de curierat care au profitat si ele de aceasta crestere a consumului si mai ales de expansiunea comertului electronic la nivel national.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar