transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-04-2015

Premiu de 30.000 euro pentru solutii Internet of Things inscrise in competitia internationala Business Wall of Fame

Premiu de 30.000 euro pentru solutii Internet of Things inscrise in competitia internationala Business Wall of Fame
 Alte stiri la aceasta categorie

Telekom Romania anuntă lansarea celei de-a a doua editii a concursului international „Business Wall of Fame” initiat de grupul Deutsche Telekom. Competitia vizează solutiile inovatoare de tipul IoT (Internet of Things) dedicate companiilor. „Business Wall of Fame” se derulează în România si alte 7 tări europene (Austria, Croatia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia si Slovacia). Solutiile de acest tip trebuie să fie deja disponibile la vânzare sau în stadiul de lansare pe piată.

Dezvoltatorii din România care îsi înscriu solutiile Internet of Things în perioada 22 aprilie – 25 mai 2015 pe platforma www.wallofbusiness.ro au posibilitatea de a câstiga o campanie de promovare a solutiei lor, dezvoltată de Telekom, în valoare de 30.000 de euro si de a deveni partener Telekom Romania. Solutia câstigătoare va fi desemnată în urma voturilor comunitătii de business, în perioada 11 mai – 22 iunie; primele 15 dintre ele care au adunat cele mai multe voturi vor fi ulterior evaluate si de un juriu de experti Telekom Romania. Compania-suporter a solutiei  câstigătoare, care  a avut cel mai convingător argument în favoarea acesteia,  va beneficia la rândul său de o campanie de promovare în valoare de până la 20.000 de euro.De asemenea, juriul va acorda un premiu special pentru cea mai bună solutie Internet of Things la nivel international, pe care Deutsche Telekom o va inlude în portofoliul celor 8 tări participante, aceasta având avantajul expunerii către clientii companii ai acestor state. Mai mult, va participa alături de Deutsche Telekom la un târg de profil, beneficiind de promovare în valoare de 10.000 euro. 

Prima editie a concursului „Business Wall of Fame” a avut ca obiectiv găsirea celor mai bune aplicatii în cloud care să eficientizeze activitatea companiilor. România a fost una dintre tările cel mai bine reprezentate, cu cele mai multe aplicatii înscrise  - 59 de aplicatii. În urma competitiei, Smart Bill Cloud (aplicatie de facturare), Top Checks (aplicatie de analiză si monitorizare a partenerilor de business actuali sau potentiali din punct de vedere financiar si juridic) si Sedona POS (aplicatie ce transformă terminalele inteligente în puncte de vânzare mobile), primele trei clasate aplicatii la nivel national, au fost incluse în portofoliul Telekom Romania de solutii de business. Câstigătoarea marelui premiu national, Smart Bill Cloud, a beneficiat de campania de promovare dezvoltată de Telekom, iar suporterul acesteia, International Leader Media, a fost promovat, de asemenea, în cadrul unei campanii dedicate.

Solutiile Internet of Things presupun conectarea  diverselor echipamente sau dispozitive pe orice tip de conexiune de Internet, acestea colectând si făcând schimb de informatii pe baza unor soft-uri în cloud. Solutiile vizează diverse arii, precum masinile conectate, clădirile sau orasele inteligente, automatizarea industrială, măsurarea inteligentă etc.

Calendarul competitiei

Înscrieri pentru dezvoltatorii de solutii de tip IoT: 22 aprilie – 25 mai 2015
Vot din partea comunitătii de business: 11 mai – 22 iunie 2015
Selectarea câstigătorului national: 7 iulie 2015.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar