transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2016

SAP isi intareste pozitia de piata pe segmentul Cloud Analytics prin achizitia Roambi

SAP isi intareste pozitia de piata pe segmentul Cloud Analytics prin achizitia Roambi
 Alte stiri la aceasta categorie

SAP SE, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, îsi întăreste pozitia de piată pe segmentul Cloud Analytics în urma achizitiei Roambi, una dintre cele mai populare si utile suite de aplicatii din lume, care va fi integrată pe platforma SAP HANA. Prin această achizitie, compania îsi propune ca accesul si analiza datelor direct de pe mobil să fie la îndemâna oricui.

Având o arhitectură intuitivă, Roambi aduce informatii relevante la îndemâna tuturor. Practic, solutia transformă analizele de business în diagrame interactive, usor de citit si de interpretat, special concepute pentru telefon si tabletă.

De asemenea, Roambi rezolvă si o altă problemă, a mobilitătii, în conditiile în care majoritatea profesionistilor, indiferent de domeniul de ativitate, nu au încă acces la o analiză intuitivă a datelor organizatiei din care fac parte, mai ales atunci când călătoresc sau lucrează de la distantă.

”Traditionalul ciclu strategie - executie nu mai este suficient de agil pentru a fi ajustat la noile realităti digitale, care presupun disponibilitatea datelor în timp real. SAP a înteles impactul transfomării digitale si oferă companiilor o serie de instrumente de analiză pentru fiecare industrie si linie de business, într-un mod accesibil inclusiv utilizatorului individual. Solutiile pot fi disponibile în cloud sau on-premise si sunt gândite să fie accesate de oriunde si să ofere informatii în timp real. Aceste facilităti nu pot fi oferite la ora actuală de niciun jucător specializat doar pe zona de analytics” a declarat Steve Lucas, presedinte, Digital Enterprise Platform, SAP.Fiind recunoscută ca lider în ceea ce priveste solutiile de business intelligence pentru mobil, SAP va continua, prin integrarea noilor solutii în platforma cloud SAP HANA, să contribuie semnificativ la transformarea digitală, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si eficientiza activitatea cu ajutorul solutiilor analitice, usor de folosit pentru a extrage date relevante oriunde si oricând.

Ca lider de piată pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune si din orice tip de industrie să-si gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor si organizatiilor încrederea si puterea necesare pentru a lucra împreună eficient si pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicatiile si serviciile SAP ajută peste 291.000 de clienti să gestioneze profitabil operatiunile si resursele, să se adapteze continuu si să crească sustenabil.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar