transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-03-2016

Smartree Workforce Index - sinteza a evolutiei recrutarilor, a cresterii salariale si a bunastarii angajatilor

Smartree Workforce Index - sinteza a evolutiei recrutarilor, a cresterii salariale si a bunastarii angajatilor
 Alte stiri la aceasta categorie

Compania Smartree, unul dintre liderii din România pe piata de externalizare a proceselor de HR, lansează Smartree Workforce Index, un instrument care oferă o sinteză a evolutiei recrutărilor, a cresterii salariale si a bunăstării angajatilor. Noul index va putea fi utilizat atât de către analisti pentru predictii de piată, cât si de angajati, pentru a fi la curent cu trendurile din economie.

Indexul dezvoltat de Smartree ia în calcul date reale obtinute din sectorul privat. Aceste date sunt anonime si servesc ca un indicator al sănătătii economiei, în contextul înregistrării si măsurării în timp real a schimbărilor din cadrul pietei muncii. Astfel, Smartree Workforce Index are capacitatea de a oferi o imagine de ansamblu care să anticipeze evolutia economiei.

”Scopul dezvoltării Indexului Smartree a fost să avem o imagine în timp real a economiei. În acest sens, am dori să fie un element de analiză pentru profesionisti, deoarece fiecare dintre indicatorii luati în calcul poate fi corelat în mod direct sau indirect cu evolutia macroeconomică a României. Ne asteptăm de aceea să ajungă să fie utilizat de către analistii din întreaga piată, astfel încât să devină un instrument de referintă”, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Pentru realizarea Indexului, Smartree ia în calcul peste 200 de companii, care activează în toate industriile din domeniul privat si care rulează în medie afaceri de peste 2,5 miliarde de euro.În ceea ce priveste gradul de dificultate a utilizării noului instrument de analiză dezvoltat de Smartree, diferenta fată de un index care este urmărit în mod normal este că acesta poate fi folosit si de către cei care nu sunt specialisti în domeniile financiar, HR, fiind foarte usor de intrerpretat.

”Ne dorim să fie atât un indice predictiv folosit de profesionisti pentru aflarea trendurilor viitoare ale economiei, cât si un indice popular (Smartree Wellbeing Index), pentru angajatii care vor să urmărească de exemplu cresterile salariale de la lună la lună”, explică Adrian Stanciu.

Numărul angajărilor din sistemul privat, mai mare cu 11% în 2015

Potrivit datelor Smartree Workforce Index, salariile din mediul privat s-au majorat anul trecut cu 4,41% fată de 2014 si valoarea bonusurilor oferite de angajatori a fost mai mare cu aproape 19%, în conditiile în care numărul angajărilor a fost în crestere, cu aproximativ 11% fată de anul precedent.

Deoarece cresterea economiei este legată direct proportional de ritmul angajărilor, se poate trage concluzia, din aceste date, că trendul la nivelul întregii piete este unul pozitiv.

si concediile de odihnă reprezintă un indicator cheie în analiza stării de ansamblu a economiei si în special a bunăstării angajatilor. Anul trecut, numărul acestora a crescut cu 11,56% fată de 2014, ceea ce poate însemna, spre exemplu, că firmele au angajat mai multe persoane si că angajatii pot pleca în concediu de odihnă fără ca activitatea departamentului în care lucrează acestia să fie întreruptă.

Smartree, unul dintre liderii din România pe piata de externalizare a proceselor de HR, a fost înfiintată în anul 2000 si oferă o gamă completă de servicii de externalizare, de la salarizare, administrare de personal, analiză si raportare pentru management, recrutare, muncă temporară, până la consultantă în domeniu. La baza serviciilor Smartree stau platforme proprietare de solutii informatice integrate, dedicate managementului resurselor umane.

Smartree procesează 450.000 de angajati anual si are peste 150 de clienti, în majoritate companii multinationale, dar si companii cu capital integral românesc. Smartree beneficiază de experienta si competentele a peste 80 de specialisti în payroll, administrare de personal, recrutare si muncă temporară.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar