transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2016

SOFTVISION angajeaza 500 de specialisti IT in 2016

SOFTVISION angajeaza 500 de specialisti IT in 2016
 Alte stiri la aceasta categorie

Cea mai mare companie IT din România, SOFTVISION, va angaja 500 de specialisti IT în 2016, ajungând astfel la un număr de aproximativ 2000 de angajati la nivel international si păstrând trendul ascendent din ultimii ani.
   
”În 2016 plănuim să crestem si să investim puternic în echipele noastre. Anul acesta vom continua si investitiile în infrastructură. O directie importantă o reprezinta atragerea de parteneriate strategice ce vor duce la extinderea SOFTVISION atât pe piata din România, cât si pe cea internatională din SUA si Asia. Primii pasi în vederea sustinerii planurilor ambitioase de extindere si crestere au fost făcuti de la finele anului 2015, când am deschis un nou sediu în Las Vegas”, ne spune George Stan - Director General SOFTVISION.

„În momentul de fată, SOFTVISION se află într-o perioadă de crestere accelerată din perspectiva proiectelor în continuă dezvoltare. Prin urmare, ne asteptăm ca până la finalul lui 2016 să ni se alăture încă 500 de colegi noi, păstrând trendul ascendent al ultimilor ani.”, adaugă George Stan - Director General SOFTVISION.

În continuare, mediul de afaceri de pe piata IT este marcat de o competitie acerbă în ceea ce priveste atragerea si retentia specialistilor din domeniu, fapt ce determină SOFTVISION să îsi concentreze eforturile si în organizarea de traininguri pe o gamă largă de tehnologii în vederea specializării si instruirii absolventilor de studii tehnice.

Astfel, tinerii specialisti vor fi pregătiti pentru provocările tehnice ce le vor întâlni în activitatea profesională.
       
Cu o experientă de 18 ani pe piata de software development din România, cu sediul central în Cluj-Napoca si filiale în Bucuresti, Iasi, Timisoara, Baia Mare, dar si în SUA (Silicon Valley si Las Vegas), SOFTVISION dezvoltă peste 300 de proiecte pentru 200 de clienti din Europa si SUA, acoperind servicii si produse de tip dezvoltare software, testarea si asigurarea calitătii, aplicatii mobile, UI/UX Design, servicii de suport si altele.

În portofoliul de clienti SOFTVISION se află companii de renume mondial prezente în Top 500 Fortune, Silicon Valley si Wall Street, din variate domenii de activitate precum cel financiar-bancar, telecomunicatii, medical, educatie, media si multe altele. Dintre acestia, amintim câteva nume sonore precum Microsoft, Toshiba, Alcatel, Sharp, Swisscom, Sprint si multi altii. 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar