transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-03-2016

Studiu SAP: 8 din 10 directori financiari cred ca activitatea lor se va schimba in urmatorii 5 ani

Studiu SAP: 8 din 10 directori financiari cred ca activitatea lor se va schimba in urmatorii 5 ani
 Alte stiri la aceasta categorie

Potrivit unui studiu SAP SE, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, opt din zece directori financiari cred că activitatea lor se va schimba în următorii cinci ani, în conditiile în care acestia trebuie să facă fată unor noi tipuri de provocări, aduse de era digitală. Astfel, cercetarea arată că este nevoie mai mult decât oricând de o analiză a datelor ”la zi” în ceea ce priveste situatia financiară a organizatiilor, ceea ce presupune si redefinirea profilului specialistilor din domeniu.

Studiul SAP, realizat în parteneriat cu CFO Research, la care au participat 371 de directori financiari, trezorerieri si alti profesionisti seniori din domeniu, evidentiază modul în care se transformă responsabilitătile directorilor financiari. Potrivit cercetării, 83% dintre respondenti cred că administrarea fluxului de numerar si realizarea de prognoze financiare sunt mai dificile acum, din cauza cresterii complexitătii business-ului.

În plus, 76% dintre participanti sustin că nivelul de complexitate va creste în următorii ani, patru din cinci respondenti (80%) cred că departamentele financiare trebuie să actioneze mult mai rapid decât o fac acum, iar nouă din zece (89%) consideră că îmbunătătirea acuratetii, consistentei si calitătii estimărilor privind numerarul reprezintă o prioritate.
 
Studiul mai arată faptul că directorii financiari sunt constienti de beneficiile pe care le-ar aduce posibilitatea ca managementul general al companiei să poată face usor si în timp util previziuni de business. Astfel, 82% dintre respondenti cred că membrii echipei de conducere au nevoie de informatii în timp real legate de finantele companiei, iar responsabilitatea pentru colectarea, interpretarea si prezentarea acestora le revine tot angajatilor din departamentul financiar.
 
În aceste conditii, doar 24% dintre profesionistii din domeniul financiar sunt de părere că peste cinci ani vor desfăsura aceeasi activitate ca acum. Totodată, 78% dintre cei chestionati spun că în următoarea perioadă vor încerca să îsi îmbunătătească abilitătile de a utiliza solutiile IT menite să le usureze munca si prin care organizatia să poată obtine un avantaj strategic în fata competitiei.SAP a dezvoltat, în acest context, SAP Simple Finance, o platformă care asigură o imagine detaliată a proceselor interne în timp real, sustinând dezvoltarea si transformarea digitală la nivelul fiecărui departament. Cu ajutorul acesteia, directorii financiari pot realiza analize dinamice si pot evalua cu usurintă implicatiile financiare pe care le presupune fiecare optiune strategică a organizatiei.

Ca lider de piată pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune si din orice tip de industrie să-si gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor si organizatiilor încrederea si puterea necesare pentru a lucra împreună eficient si pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicatiile si serviciile SAP ajută peste 291.000 de clienti să gestioneze profitabil operatiunile si resursele, să se adapteze continuu si să crească sustenabil.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar