transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2015

Teamnet Group colaboreaza cu Airbus Defence & Space

Teamnet Group colaboreaza cu Airbus Defence & Space
 Alte stiri la aceasta categorie

Grupul Teamnet, unul dintre principalii integratori IT&C din regiune, anunță colaborarea cu Airbus Defence & Space. Airbus este furnizorul pentru crearea soluției sistemului de comunicații de date de bandă largă și a calculatorului de bord, pentru o nouă aeronavă fără pilot denumită Signus.

Teamnet se implică activ în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei UAV (aeronave fără pilot) cu obiectivul de a contribui la proiectarea și integrarea soluțiilor inovatoare pentru colectarea de date precise în timp real, din aer. Compania dezvoltă și integrează următoarele elemente: calculatorul de bord, sistemul de senzori necesar pentru colectarea datelor, sistemul computerizat de navigație și platforma aeriană. Airbus Defence & Space va furniza soluția de transmisie de date securizate de bandă largă și sistemul de misiune, precum și expertiza sa în integrare și operare.

“După mai bine de 100 de ani de la primul zbor al pionierului în aviație, Aurel Vlaicu, ne face plăcere să marcăm un pas important în istoria și industria aviatică din România: crearea prototipului Signus, care poate opera deasupra Mării Negre la o distanță de 200 de km, pentru siguranța frontierei maritime și terestre. Aeronava fără pilot Signus va avea un impact semnificativ pentru colectarea de date și monitorizarea zonelor de interes, oferind un acces facil la soluțiile inovatoare necesare organizațiilor publice și private din regiune.”, spune Bogdan Padiu, CEO Grupul Teamnet.

Prototipul Signus a fost conceput pentru a opera la o viteză maximă de 230km/h.

Cu o sarcină maximă la decolare de 100 kilograme, Signus va putea atinge un plafon de 3.000 metri. Sistemul este interoperabil cu aceeași stație de comandă și control cu care este operată aeronava Hirrus, oferind clienților atât capabilități tactice, cât și operaționale.

Prin tehnologiile inovatoare și gradul ridicat de performanță, aeronava fără pilot va desfășura acțiuni complexe de monitorizare și colectare a datelor în timp real de la sol, cu mari beneficii în domenii precum situațiile de urgență, agricultură, protecția mediului, transport sau energie, dar și în siguranța națională și de frontieră. De exemplu, Signus va fi capabil să colecteze date în timp real în situații de urgență, precum incendii, inundații sau alunecări de teren, va supraveghea și monitoriza mediul și schimbările climatice, flora și fauna în ariile protejate, nivelurile de poluare din atmosferă, traseele de transport rutier, feroviar sau maritim, precum și infrastructuri critice.

”Lucrăm împreună cu instituții de cercetare academică precum Facultățile de Aeronautică, Automatică, Electronică și Informatică, deoarece alături de acestea, ne dorim să depășim limitele actuale ale tehnologiei și să plasăm România din nou pe harta țărilor cu tradiție în aviație, de data aceasta, în domeniul tehnologiei UAV”, a adăugat Bogdan Padiu.

Teamnet Group investește anual peste 10% din cifra de afaceri în proiecte de cercetare și dezvoltare.

Având 14 ani de experiență, Teamnet este unul dintre cei mai importanți integratori IT&C din regiune.

Grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 93 milioane de euro în 2014, și a fost inclus, pentru al șaptelea an consecutiv, în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. De asemenea, Teamnet este singura companie românească inclusă în categoria „Big 5” a clasamentului Deloitte Technology Fast 50 Central Europe - în 2013, Teamnet a ocupat al treilea loc.

Airbus Defence and Space este o divizie a Grupului Airbus formată din îmbinarea activităților de business ale Cassidian, Astrium și Airbus Military. Noua divizie este întreprinderea de apărare și spațială numărul 1 în Europa, al doilea business aeronautic, ca mărime, la nivel mondial și printre primele zece întreprinderi în domeniul apărării din lume. Compania are peste 38.000 de angajați, generând venituri de aproximativ €13 miliarde anual.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar