transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2016

Teamshare: Comertul electronic B2B din Romania va creste cu 20% in 2016, pana la 12 miliarde euro

Teamshare: Comertul electronic B2B din Romania va creste cu 20% in 2016, pana la 12 miliarde euro
 Alte stiri la aceasta categorie

Comertul electronic B2B pe plan autohton se va mentine pe un trend ascendent în 2016, urmând să ajungă la 12 miliarde de euro, cu 20% mai mult fată de anul trecut, conform datelor Teamshare, una dintre cele mai importante platforme de e-commerce integrate din România.

În prezent, IT&C-ul, atât pe partea de hardware, cât si software, electrocasnicele, sectoarele auto, home&deco, fashion-ul si produsele conexe agriculturii au cea mai mare pondere în e-commerce-ul B2B din România, ultimele două domenii înregistrând o crestere accelerată, potrivit datelor Teamshare.

”E-commerce-ul B2B din România va continua să crească si în 2016, pe fondul aparitiei unor noi producători sau importatori care vor implementa solutii B2B, cât si datorită majorării volumelor tranzactionate de jucătorii deja prezenti în piată. Astfel, estimăm că în acest an comertul electronic B2B va ajunge la 12 miliarde de euro”, declară Marius Panait, Managing Partner Entelion Software, compania ce dezvoltă platforma Teamshare.

Potrivit acestuia, în prezent, din ce în ce mai multe site-uri B2B de la nivel local folosesc platforme integrate, cu ERP si marketplace-uri, cu sisteme de plată online si firme de curierat, convinse de oportunitătile oferite de retailul online, care creste cu o rată mai accelerată decât cel offline, dar si de necesitatea automatizărilor de procese si reduceri de costuri de operare comenzi. Astfel, dacă anul trecut 10% din totalul jucătorilor din e-commerce-ul B2B foloseau platforme integrate, numărul lor ar urma să crească până la 20% în 2016.

”Teoretic, e greu să ne imaginăm platforme B2B neintegrate. Practic, ele există, dar fără automatizări ale proceselor interne. În lipsa acestora nu reusesc să ofere si reduceri de costuri”, completează Managing Partner-ul Entelion Software.O platformă integrată de e-commerce se adresează în principal companiilor B2B din zona de productie si distributie, cu multi parteneri, un volum ridicat de comenzi si operatiuni multiple, care au nevoie de optimizarea si sincronizarea tuturor acestor procese. O companie de profil, care apelează la o asemenea solutie, îsi poate spori vânzările cu 15%-25% în câteva luni, în timp ce costurile de procesare a comenzilor s-ar reduce cu aproximativ 30%, potrivit Teamshare.

Anul trecut, cea mai mare sumă tranzactionată pentru o companie B2B, prin intermediul platformei integrate Teamshare, s-a ridicat la 670.000 de lei. Comanda a fost realizată în octombrie 2015 si a fost plasată pentru un retailer IT&C.

Teamshare este o platformă de e-commerce integrată cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, care se adresează atât clientilor business to business cât si business to consumer. Platforma este folosită în prezent de peste 200 de clienti din România si tări ca Marea Britanie, Franta, Austria sau Rusia. Teamshare este dezvoltată de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, prezentă pe piata din România din 2003.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar