transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2016

Telekom Romania ofera clientilor acoperire 4G extinsa - 96% din populatia urbana

Telekom Romania ofera clientilor acoperire 4G extinsa - 96% din populatia urbana
 Alte stiri la aceasta categorie

Telekom Romania anunta acoperire extinsa pentru serviciile 4G, de 96% din populatia urbana a Romaniei, oferind clientilor o experienta superioara în utilizarea serviciilor de date mobile.

“Telekom Romania continua eforturile de a aduce clientilor sai nu doar un portofoliu complet de solutii de comunicare, incluzand servicii fixe, mobile si TV, ci si cea mai buna experienta de utilizare a acestor servicii. Acoperirea extinsa pentru serviciile 4G reprezinta un pas major în consolidarea strategiei noastre de broadband mobil, în linie cu obiectivul de a aduce serviciile de Internet 4G mai aproape de clientii din întreaga tara, alaturi de tehnologia de varf FTTx si de servicii TV de cea mai buna calitate”, a spus Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania.

Acoperirea extinsa 4G este disponibila clientilor Telekom Romania noi si existenti, atat rezidentiali cat si din segmentul business, ai serviciilor mobile pe baza de abonament si ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

Telekom Romania Mobile ofera un portofoliu extins de servicii mobile cu trafic de date inclus la viteze 4G, atat pentru clientii rezidentiali, cat si pentru clientii companii. Cu abonamentele de servicii mobile din oferta Telekom Romania - Talk, Surf si Complete – cu preturi începand de la 8,95 EUR / luna (TVA inclus), clientii rezidentiali pot beneficia de pana la 8 GB de trafic de date inclus, la viteze 4G. De asemenea, utilizatorii persoane fizice ai serviciilor de date mobile pe tableta pot beneficia de pana la 60 GB de trafic de date cu abonamentele Date Surf, cu preturi începand de la 8,95 EUR / luna (TVA inclus).

Cu abonamentele Nelimitat Business clientii companii pot beneficia de servicii de voce si date mobile incluse si extraoptiuni de date la viteze 4G, acoperind cele mai variate nevoi de comunicare pe smartphone ale companiilor din orice industrie. De asemenea, abonamentele Date Surf ofera pana la 60 GB trafic de date mobile pe laptop si tableta, la viteze 4G.Harta de acoperire pentru serviciile 4G din oferta Telekom Romania este disponibila la www.telekom.ro/harta-acoperire.

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii inovatoare, fixe si mobile, pentru o comunitate extinsa de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.
 
În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o forma simplificata, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii. MagentaONE înseamna un singur Call Center, o singura factura, o singura aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania si-a consolidat pozitia de lider în furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C pentru companiile din Romania.

Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.
 
Telekom este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicatiilor, cu peste 156 milioane de clienti pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe si peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de tari si are circa 225.000 angajati la nivel mondial.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar