transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2016

Telekom Romania ofera clientilor servicii 4G si 4G+ la un nivel superior, in urma unui acord de roaming national cu Orange

Telekom Romania ofera clientilor servicii 4G si 4G+ la un nivel superior, in urma unui acord de roaming national cu Orange
 Alte stiri la aceasta categorie

Telekom Romania anuntă o etapă majoră a strategiei sale de broadband mobil, ca urmare a unui acord de roaming national încheiat cu Orange România. În baza acestui acord clientii Telekom Romania vor putea utiliza reteaua Orange 4G/4G+, beneficiind de acoperire extinsă si calitate superioară pentru serviciile 4G si 4G+.

Acordul de roaming national dintre Telekom Romania Mobile Communications S.A. si Orange România S.A. acoperă serviciile de date 4G si 4G+, precum si serviciile de voce prin intermediul retelei LTE, oferind clientilor Telekom o experientă superioară în utilizarea serviciilor de broadband mobil. Astfel, clientii Telekom Romania se vor putea bucura de tehnologiile de comunicatii 4G si 4G+ chiar si atunci când nu se află în aria de acoperire a retelei 4G a Telekom Romania Mobile. Acest lucru va fi posibil prin utilizarea retelei Orange 4G/4G+, care acoperă 72% din populatie la nivel national si 96% din populatia urbană. Trecerea de la o retea la alta se va face fără întreruperi si nu va presupune niciun cost suplimentar pentru utilizatori.

Beneficiile acestui proiect vor permite Telekom Romania să continue investitiile în regiunile neacoperite în prezent si să promoveze oferte si servicii competitive, în avantajul clientilor.

Prin acest demers, Telekom Romania îsi consolidează oferta de servicii broadband printr-un avans semnificativ al serviciilor de comunicatii 4G, în plus fată de tehnologia de vârf FTTx care oferă clientilor viteze de Internet de până la 1 Gbps si cele mai bune servicii de televiziune.Independent de acordul de roaming national, Telekom Romania si Orange România au semnat, de asemenea, un contract de acces la reteaua fixă urbană de fibră optică a Telekom. Acesta permite Orange să intre pe piata serviciilor de comunicatii fixe si să ofere clientilor săi Internet fix de mare viteză, precum si servicii TV îmbunătătite.  

Formatul acestor proiecte, care au la bază cele două contracte, permite Telekom Romania si Orange România să concureze în continuare independent pe piată, în conformitate cu propriile politici comerciale si strategii de business.

Mai multe detalii privind ofertele comerciale care au la bază acordul de roaming national vor fi comunicate în perioada următoare.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.
 
Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piată, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clientilor persoane fizice, cât si clientilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicatii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Clientii beneficiază astfel de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet fix de până la 1Gbps si televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum si continut de calitate si exclusivităti – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează pozitia Telekom Romania de lider în furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La sfârsitul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienti au ales pachetele integrate de la Telekom Romania si au devenit parte din universul MagentaONE.
 
Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.
 
Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii IT&C pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar