transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2017

Trei motive pentru care afacerea ta are nevoie de SEO

Trei motive pentru care afacerea ta are nevoie de SEO
 Alte stiri la aceasta categorie

Mulți oameni de afaceri se întreabă cât de utile sunt serviciile de promovare seo. Să conduci un business nu este un lucru simplu, iar competiția cu celelalte firme aflate pe piață face lucrurile cu atât mai dificile. Într-o perioadă în care tehnologia joacă un rol important in viața tuturor, să deții un site care să ocupe o poziție de top este o adevarată provocare.

Vizibilitatea în mediul online aduce numeroase beneficii celor care conduc o afacere, reușind astfel să obțină mai mult profit. Este destul de greu însa să beneficiezi de reputație in mediul online și de aceea ar trebui să apelezi la o firmă specializată. Acesta va aplica o serie de modificări asupra site-ul tău pentru a ocupa poziții fruntașe în cadrul Google sau a altor motoare de căutare.

Pentru a ajunge pe o astfel de poziție necesită multă muncă pentru că totul depinde de modul în care motoarele de căutare fac modificări la nivelul algoritmilor.      
1.

Nu e suficient să ai un site atractiv pentru a fi vizibil online

Cu siguranța realizarea unui site este un pas important în strategia de marketing online a businessului tău, dar indiferent cât de profesional este designul site-ului, nu contează atâta timp cât publicul tău țintă nu ajunge la el. Asta înseamnă vănzari mai mici.

Vizibilitatea online vine ca urmare a accesarilor făcute de clientii care intra pe site-ul tău, în căutarea unui produs sau serviciu, fiind direcționați de Google sau alt motor de căutare. O firmă seo este însa capabilă să asocieze site-ul tău cu articole și subiecte interesante, cu un conținut unic, pe care oamenii le vor posta pe rețelele de socializare. În felul acesta traficul site-ului tău va fi in creștere. 

Îmbunatațirea vizibilitatii în mediul online va face ca site-ul tău să apară mai des ca răspuns al celor care dau căutari pe Google referitoare la produsele sau serviciile pe care businessul tău le oferă.

2. Un ranking bun înseamnă mai mulți vizitatori

Tu ce faci atunci când cauți ceva pe Google? Cel mai probabil dai click doar pe site-urile care apar pe prima pagină a motorului de căutare. Studiile realizate au demonstrat că aceste site-uri aflate pe poziții fruntașe în cadrul Google obțin 33% din trafic pentru că oamenii care fac căutari nu îsi pierd vremea să verifice toate rezultatele oferite de Google. În felul acesta, ar trebui să aduci în discuție un ranking bun înainte de a angaja o firmă seo specializata. 

S-au dus vremurile în care o pagină ajungea în top doar pe baza cuvintelor cheie introduse în text și asta pentru că motoarele de căutare și-au updatat algoritmii. Noua tehnică include publicarea unui conținut relevant și nou pentru a crește rankingul.

3. Orice afacere are nevoie de seo

Oricine are un business și un site trebuie sa intre într-un proces de optimizare seo pentru a fi sigur că afacerea lui este vizibilă în rândul publicului ținta. Un site cu o bună vizibilitate online este precum o ușă către oportunitați pentru afacerea ta. Cu cât vei avea mai mulți vizitatori pe site, cu atât șansele să vinzi sunt mai mari.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar