transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2016

Vanzarile Mio in Romania au depasit 2 milioane de euro in 2015

Vanzarile Mio in Romania au depasit 2 milioane de euro in 2015
 Alte stiri la aceasta categorie

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., a înregistrat anul trecut vânzări în valoare de 2 milioane de euro, în creștere cu 25% față de 2014.

Evoluția se datorează extinderii portofoliului de produse, atât pe segmentul de echipamente GPS, cât și pe cel reprezentat de camere video auto și navigatoare pentru biciclete. Introducerea de noi produse în portofoliu a fost în strânsă legătură cu nevoile clienților și cu nivelul cererii. Spre exemplu, pe segmentul dispozitivelor GPS, clienții au dorit produse de calitate la un preț corect, dar și mai multe facilități pe care să le poată oferi aceste dispozitive, precum: actualizări gratuite ale hărților, diagonală mai mare a ecranului, hărți cu acoperire mai bună, informații din trafic în timp real, capacitatea de învățare a stilului de condus al utilizatorului, folosirea informațiilor colectate de la alți utilizatori etc.

Un alt factor care a contribuit la majorarea afacerilor Mio pe piața din România, a fost reprezentat de vânzările de camere video destinate autovehiculelor. Astfel, în 2015, Mio a vândut de peste 5 ori mai multe camere video auto decat în anul anterior, depășind 5.000 de unități. De asemenea, cele două modele Mio Combo 5207 (GPS cu cameră video încorporată) au pus bazele înființării unui nou segment de piață și a urcat volumul navigatoarelor GPS Mio la aproape 16.000 de uități.

„La nivel de grup, vânzările de anul trecut plasează România pe locul al treilea în Europa Centrală şi de Est, după Polonia și Cehia.

Pentru 2016 estimăm o creștere a vânzărilor de aproximativ 20%”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria. „Între prioritățile pentru acest an se regăsește extinderea la nivel regional în Bulgaria și Moldova și introducerea de game complet noi în portofoliul de produse”, adaugă Cosmin Dobranis.

Pe lângă introducerea de game de produse complet noi, 2016 va aduce și cele mai recente echipamente GPS, camere video auto și navigatoare pentru biciclete, dar și introducerea unei noi mărci de dispozitive GPS.

Cât privește întreaga piață de navigatoare GPS, anul trecut s-a înregistrat o creștere de circa 3%, până la un volum de aproximativ 65.000 de unități. De asemenea, segmentul de camere video destinate autovehiculelor a urcat în 2015 la un volum de 20.000 de unități. Pentru 2016 Mio estimează o piață de echipamente GPS în stagnare, dar o creștere cu 50% a vânzărilor de camere video pentru mașini.

„2015 a fost un an competitiv pe această piață. Sunt multi jucători locali, cu multe mărci care nu aduc un plus de calitate produselor și care se lansează în curse de prețuri, de oferte și promoții prin care acaparează o bună parte din clienți. Deși acest lucru va continua în 2016, credem că va avea o pondere mai mică, întrucât clienții își doresc tot mai mult produse de calitate, cu actualizare pe viață a hărților, cu funcții multiple, precum asistență la parcare, asistență pe bandă, alegerea rutelor sau accesarea informațiilor din trafic în timp real”, precizează Cosmin Dobranis.

Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar