transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-09-2016

Vodafone Supernet 4G+, retea extinsa in tot mai multe localitati din Romania

Vodafone Supernet 4G+, retea extinsa in tot mai multe localitati din Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Vodafone România lansează Supernet 4G+, care oferă utilizatorilor beneficii suplimentare si cea mai extinsă acoperire 4G+ din tară, disponibilă în toate cele 41 de resedinte de judet, în Bucuresti si în alte 330 de localităti. În plus, Vodafone România si-a extins reteaua natională 4G, care acoperă acum 3.500 de localităti.

Supernet 4G+ este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfăsoară în mediile TV, print, online si outdoor, construită în jurul mesajului „Ai puterea să reusesti imposibilul. Reteaua ta de încredere, Supernet 4G+, te sustine cu cu cea mai bună experientă video HD”. Spotul TV ilustrează un test extrem pentru Supernet 4G+, efectuat de pilotul de raliu Titi Aur, care a acceptat provocarea de a conduce cu viteză mare masina sa de curse având geamurile complet acoperite si bazându-se numai pe imagini cu pista filmate de smartphone-uri instalate deasupra masinii, transmise prin reteaua Vodafone România si receptionate pe tablete montate pe parbiz, în interiorul masinii. Co-pilotul său în acest test a fost vedeta TV Cabral.

„Ca urmare a investitiilor sustinute de-a lungul ultimilor doi ani, reteaua noastră a evoluat semnificativ si în acest moment este cea mai avansată în valorificarea tehnologiei 4G+ în beneficiul clientilor. Lansăm acum Supernet 4G+ si oferim utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experientă de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications, acoperire mai bună în interior si securitate sporită. Datorită expertizei noastre în tehnologia 4G+ si infrastructurii noastre mobile avansate, în testele pe care le-am efectuat am reusit să depăsim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor.

Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot sustine terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

„După ce ne-am obisnuit utilizatorii cu servicii superioare prin Supernet4G, lansăm acum Supernet 4G+, pentru a le oferi clientilor o experientă de nouă generatie. Cu Supernet 4G+, avem capacitatea de a combina în cel mai bun mod tehnologia si serviciile pentru a sustine noile tendinte în comportamentul clientilor, care includ cresterea consumului de date pe mobil si jocurile interactive”, a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Odată cu această lansare, Vodafone România anuntă si Supernet 4G+ City în Cluj-Napoca si în Iasi, care oferă acces la internet gratuit si nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizati în aceste două orase, în perioada 5 septembrie - 5 octombrie 2016. Supernet 4G+ City include si acces la continutul video exclusiv si vast oferit de Vodafone România prin HBO GO, muzică prin Zonga, productivitate prin Office 365, precum si stiri de business.

Supernet 4G+ City vine ca urmare a succesului initiativelor recente ale Vodafone România de a oferi internet gratuit si nelimitat, si anume Supernet Weekend, Weekendul de Valentine’s Day, Ziua de Dragobete si Supernet4G City la metroul din Bucuresti.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii în 26 de tări, 56 de retele partenere în întreaga lume si operatiuni de broadband fix în 17 tări. La 30 iunie 2016, Vodafone avea 465 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13,7 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar